Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekazonita sječa šuma na milijarde metara kubnih,oštetili prirodu vraća nam se klizištima,a šume su rezervoari vode.Šta mi znamo samo uništiti.Nema države,nema zakona za sve da je isti.Sami sebi smo neprijatelji.
Hajmo posumljavati da iznenadimo prirodu mozda bude i sexa u prirodi
Slovenija uredna zemlja čuva svoja prirodna bogatstva.Kupuju od nas voće jabuke,kruške za mizernu cijenu.I onda od svega toga nam prodaju Fructal za 3x skuplju cijenu.To je naša država.
Ovaj drvosjeca i jeste najveci uzrocnik ovih divljih cijena, preuzeo lobi nad drvetom i svake godine podize cijenu sa 65KM drva dogurao na 165KM. Za hljeba mu ne trebalo!
Admin
Amin!
blago povećanje cijena😂,2021 cijena ćumura(drvenog )koji prodaju bila 130km, onda 195km da bi ove bila 235?! znači pljačkaju narod gdje stignu.
Bez Neto plate 2000 KM dzaba ti je. kukat
Klima zakon. Najlakse, najcisce i najjeftinije. Doduse kuca mora biti super izolirana. Za starije pogotovu jer nema fizickog posla.
Sto bih kupio 10 metara drva kupljene dvije inverter klime i iste ce vec za 2 sezone u potpunosti biti otplacene. Ovo je sramota koliko su vjestacki nabili cijene svega a posebno domace robe. Drva i pelet su 100 posto poskupila u posljednje dvije godine. Vlast briga. Oni su sebi u posljednjih godina dana 1000KM povecali mjesecna primanja.
Ma pustite slaba potraznja pa da ljudi uzmu pelet
Ja brt u zgradi zivim nemam grijanje i treba mi 2-3 stoje za drva (i tog sam se okanio i prodao sporet lakse mi struju platit iskreno nego uvlacit, zezat se sa liftom itd)... Ja ne znam gdje nađete te cifre od 2000 ? To je skoro 20 metara drva jel vi zivite na Alpama jbt.
Koristicemo struju kao i prosle godine
Ovaj helac je zlo zivo nez kako taj coek zivi od njeg i krecu sva poskupljenja drvosjeca lihvar
Za klimu + ugradnja treba isto toliko, a valja i ljeti i zimi stim da treba dobra izolacija, toplotna pumpa isto extra stvar
Ko se još grije na pelet!
Nisam jos ni na godisnji otisao ovi vec o peletu i grijanju pricaju
DABOGA BILO 5 HILJADA MARAKA
Drvosjeca je nakupac i jedan od nekoliko krivaca za ovo stanje. Intervjuisu njega koji ni nema svoju proizvodnju. Sumarije su pune stranacke korupcije sto stvara nestasicu drveta. Po osnovu toga i jake potraznje pilanasi x3 digli cijenu otpadnog drveta. Sve je poskupilo ionako pa to jos dodatno pogorsava stvar. Nema niko iskren i da kaze ljudi, ajmo malo usporiti.
El nino zima pred nama, opet ce biti top komentari "drago mi je zbog ovi hahara nek im sad truhne u halama"