Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ti Bošnjo spavaj i saburaj "Samo nek se ne puca" . Kako bi ovo Albanci sve buldožerima rastjerali , a Bošnju svako sprda i ponižava
Smijesni su ovi penzioneri, ovi ni kokos ne bi umjeli udavit
SIPA je zauzeta oduzimanjem zlata od bosnjaka. Nije njima ovo bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nažalost, ovo je prava slika Srba i njihove mitomanske ideologije.Vidljivo je kako oni opjevavaju kroz pjesme prolijevanje krvi onih koji nisu Srbi.
Evo i pjesmice Smrad svetosavlja do neba se čuje zemlja zaudara neobrezanim turčinom.
Posvud leže neobrezani turci iz usta im vise otfikareni quartzi Kuka popa do neba se čuje Sveti sava iz vnago ruje Babo Memet širi svoje ruke Da primi đecu bez imalo muke Crko Putin zemlja ga neće Od ruske nema muke veće....
Pas koji laje ne ujeda, jaki su samo na jeziku u borbi su nula!!! Samo pijani i drogirani napadaju nenaoružane civile tu su heroji a u pravim borbama senilni starci koji žive još u vrijeme draže su nula od boraca a i od ljudi!
Znaci okupi se 200 budaletina is svih selendri na Balkanu i vi na temelju toga pravite paralelu da su svi Srbi kao ovih 200 pijanih idiota?Pa ne zna se tko je gori,ovih 200 blenta ili vi.
Hrvati i Albanci su skontali dok im je Srba nece imati nikad mira, ljudi se rijesili problema za sva vremena.
Posljednji ostaci primitivizma i seljakluka, a gdje bi drugo nego u najseljackijoj teritoriji na svijetu,republici smrdskoj.
Problem su balijama mudzahidi koji su isli i dolazili ovamo da se bore upravo protiv ovakve gamadi jer im nabijaju kompleks, pa je lakse njih nazivati vehabijama nego za sebe reci da nisu muslimani.
Da ponovimo čime su se bavili od preuzimanja mandata: 1. Svađa oko zastave 2. Telefonska prijetnja Dodiku 3. Prepirke oko policije koja će čuvati Dodika 4. Sporni natpis na ploči sarajevske Vijećnice 5. Mijenjanje naziva RS 6. Počeli spominjati reviziju rata. 7. Evo sad okupljanje u Višegradu Tko nije skontao da sve ovo HDZ/SDA/SNSD rade po dogovoru, neka posjeti psihijatra.
Pa hajde se pozabavite slabim plaćama, iseljavanjem, korupcijom, nedavnim poplavama...!!! Ima tu još 100 drugih stvari! A ti se narode samo nastavi ložiti na ovakve stvari.
Ma jasta, to nas politicari zavadjuju baaa. Srbi su za suzivot i bratstvo i jedinstvo baa, pravi srbi ovo ne podrzavaju baaa. Jahahaahaha de bogati suti i ne sramoti nas
Samo lajete... a ni jedan jedini bohsnjio nije imao muda otici tamo pa da im nesto kaze... od svih miliJona bohsnjaka ni JEDAN sa mudima? Tugica
Hajmo Bosnjaci opletite po komentarima kako je ovo samo dogovor Dodika i Baketa da bi skrenuli paznju sa ekonomije. Bas je ovima do ekonomije. Rakija noz svinjetina i ne treba njima nista.
Kad VAKAT dođe.
i treba da se skupljaju da balije ne zaborave ko su im komsije. kakav suzivot i oprost
Ja heroji i govana samo im je ostalo da pjevaju jel nemaju muda vise da napadnu ikoga jer nemaju vise jna iza sebe
Sve legalno, da nije ne bi mogli, prema tome gledajte i uzivajte. Pa opet povjerite glasove nacionalnim strankama. To vazi za sva tri konstitutivna Naroda.
K27-M-019 ETO REGIATRACIJE I AUTA OD OVOG SMECA STO PJEVA....NADLEZNI?