Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je moguce da ovakva kolicina gamadi dolazi na ovaj portal, ostavlja fasisticke komentare koje niko ne brise...?? JESTE LI VI NOVI AVAZ +GLAS SRPSKE+VECERNJI ?? da li ste komentarisanje clanaka uveli da povecate posjetu budala? marketing halo?
daj ba Lojavci smrdljivi. mrs za Tursku
za ODIN: Jel to mene netko misli zadržati silom u toru zvanom BiH? Jel to za tebe rješenje: ti je nevoliš. ja ju volim, i tko te je.be? Daj molim te pogledaj malo kroz moj prozor; pa vidi kako svijet iz mog prozora izgleda! Nikada ti nebi mogao uslikati isti foto iz tvog i mog prozora. Ja sam rekao da sam pokušao navijati za repku BiH, mislio sam preko emocija će ići najbolje. Oni nose zelene zastave s natpisima na Arapskom, neke islamske fore stoje tu i viču:Allah u egber i to je to. Mene to neispunjava. Ako je za vas normalno mene zvati Ustašom, pa neka, zovite me. Znam da 1945. nisam bio živ. Ali još nešto. ja s vama uopće ne želim o prošlosti, želim o budućnosti. Ja ne vidim dragovljnih 50% građana Federacije BiH koji su Hrvatske nacije a da su spremni živjeti u toj federaciji. Sada ja ne želim slušati fore: e zato, što ovo, e zato što ono. Ja sam naveo činjenice, a sada vi recite što se treba poduzeti ako su poznate takve činjenice? Što je uradila Čehoslovačka? Živio ODIN!
\" Mollimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja , psovanja i vulgarnog izrazavanja . Portal Sarajevo - x.com zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja . \" Pa postovana gospodo iz Portala ucinite to !!!!
Nije mi jasno zašto Asim u ovom momentu dira mrtvog Đogu, a priča se odnosi na \"susrete\" bosanskohercegovačkih navijača Turske i Hrvatske koji se dogodiše širom BiH s posebnim osvrtom na Mostarsko divljanje jednih i drugih. Kakve veze ima Đogo s tim? Zašto gurati problem Srba u sve vidljiviji problem između Hrvata i Muslimana? Nije valjda da su Đogo i Srbi krivi za tu \"ljubav\"?!?! A priča o kosmopolitizmu šaršijskog (urbanog) građanina BiH je smiješna jer se tu vidi opšte nepoznavanje značenja samog pojma kao i porijekla i istorijata pojma... Ali, nije ni vrijeme ni mjesto da se o tome govori, nego preporučujem da gospodin Asim sam prošeta mahalama, ulicama i zaseocima naše mile i drage zemlje pa nek se nagleda i nasluša kosmopolitske priče!
Svidjaju mi se Asimove kolumne. Covjek je realan. Nazalost situacija jest takva, kakvom je Asim opisuje, htjeli mi to priznati ili ne. Jedino se mozemo moliti da ce nam biti bolje kada udjemo u EU, ako se i ona sama do tada ne raspadne. Vjerujem da ce taj nacionalizam da izlapi, jer nece biti bitno odakle je ko, kad sa obicnim papiricem budemo mogli nesmetano prelaziti sve granice. Nije bezveze ovo baklan. Samo ime balkan, bal - kan nam sve govori. Med i krv!!! Pa nek nas ne cudi sto nam je ovako kako je. Nek nam je Bog na pomoci..
\'mladicu\' svaka cast sve si zajebo sad. nevidjoh pametnijih recenica dugo. mudrost zbori iz najdublje unutrasnjosti tvog bica. sigurno si iskusni komentaro-ostavljac. vidi se da ti nije prvi put...
\"I sve to dok nas kao magla obavija mrak vlastite zaslijepljenosti da ne vidimo da nam se ??rasizam?? ukorijenio u naš svakodenvni način razmišljanja...\" valjda - ksenofobizam, šovinistički nacionalizam itd.., jer su, uz iznimku kineza, sve navedene grupacije - kavkazski belci ;)
ehhh...moji lojavi Turci...propade vam Federacija,sta cemo sad? Treba li vam para, da pomognemo malo? Moracete sad nesto i raditi, nema vise ispijanja kahve....he he he Nema s vama zivota bivse komsije,NEMA ! Samo da vas nema u RS,hvala bogu! Sikter !!! Pomirenje,ovo,ono...ma daaaaj! Eno vam Pakistanci,Sirijci,Alzirci i Afganistanci pa se mirite !
Mislim da je komentarisano sve što se moglo komentarisati... Historija se stano ponavlja i ostavila je trag na nama (četnicima, ustašama, balijama... ili šta god bili). Nikada nećemo živjeti u miru i toleranciji ma koliko to oni \"sa strane\" pokušavali nametnuti. ..Oprostiti... možda. Zaboraviti - nikada! Jedan detalj koji mi para oči... Tri NACIONALNOSTI - Hrvati, Srbi i BOŠNJACI (ne muslimani, bošnjaci...) pozz
Ja mislim da je pogresno da nas Turke vlasi nazivaju balijama. Mi nismo balije, mi smo LOJAVCI.
Evo skinuo sam gace, pa me zanima koji balija ce mi polizati guzicu danas? Nije to vama problem,svaki dan mi je lizete.
JEBITE SE BALIJE
NE MORAS Rex , NITKO TEBE NE MOZE NATJERATI DA OSJECAS BOSNU I HERCEGOVINU SVOJOM - NITKO TO I NE ZELI . TO JE TVOJ PROBLEM KAO I TO DALI IMAS MOZDA ILUZIJE DA NA TAJ NACIN CE DOCI DO PROMJENA POSTOJECI DRZAVNIH GRANICA . O TOME BI TI MOGLO MOZDA VELEPOSLANSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U SARAJEVU DATI PODROBNIJE INFORMACIJE . UZGRED RECENO NITKO U BOSNI I HERCEGOVINI NE VELICA TU TAMO NEKU SS HANDZAR DIVIZIJU . U HRVATSKOJ I U SRBIJI . BLEIBURG I RAVNA GORA SU PREDMET INSPIRACIJA GENERACIJA KOJE DOLAZE . MATERIJALNU BIJEDU Rex TI JA CEMO PODJELITI U DRZAVI KOJU JA VOLIM A TI NE VOLIS . JEDNOSTAVNO
dragi Odine..sve je to u redu što si napisao al je poenta u ovome: Da li nam to svima treba biti obrazac ponašanja? Hajmo onda veličati 13.SS Handžar diviziju..tamo su bile ustaše i \"balije\" (mada mi je ovaj nazivnik balije neodređen skroz). I ne zaboravi da su te \" balije\" bile pavelićevo cvijeće i da su klale okolo Srbe, isto kao što su četnici klali Muslimane i Hrvate. Kad nema dalje hajmo se onda opet klati...izgleda po ovome da nam je to jedino civilizacijsko dostigunće.... Budi ono što jesi, ali budi!