Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se, ali ti si vedrio i oblacio nad tim izgubljenim vremenom. Dokle god bude bilo \"visokog\" predstavnika, sve te godine ce biti izgubljene.
A kuži li gospodin Incko da je i on krivac za te 4 izgubljene godine ? Ili uživa u peterocifrenoj plati i gleda nas kako se patimo. Jesam Bošnjak, jesam bio vojnik ARBiH, pa sam vjerovatno i patriota ali se slažem sa onima koji traže ukidanje OHR-a i ostalih međunarodnih institucija koje samo služe sa udomljavanje ovakvih kao gore navedeni gospodin.
vala, kad ti napravis unitarnu...to ce reci, spremite se za jos sto godina i jos sto, a ne cetiri!!! pa zbog toga je i bio rat, i za mm se nije nista promijenilo u shvatanjima i mozgovima ljudi sa tih prostora. Tako ti je to, to je balkan, dragi incko, ni ferdinand nije mogao, a da mozes ti, konjusaru moj!!!
da ste pametni i prisebni, ne bi uvaljivali narodu propalu ideju austrougarske i benjamina kalaja, vracate sve nazad 100 godina!!! a i turke tovarite, sve u srednji vijek!!! uvijek isto i iz pocetka!!! Hoce li jednom, ikad, biti dozvoljeno narodima da odluce, svima, sta ce i kako ce. a ne nekima da, nekima ne. objasni kosovo, pa se cujemo.
salu na stranu, konjusar se nadao da ce prevladati neke druge snage, po njegovoj, ili ti gazdinoj volji. Ali, kad i mi, koji ni ne zivimo u BiH, znamo da od toga nema nista, kao sto i on zna, i to bolje nego svi mi, gdje on misli da ce izvuci mandelu ili vili branta, iz koje balkanske kaljuze??? Naravno da ce se samo za nijansu promijeniti odnos snaga, sve ostaje isto. Nije stvar u mandelama i vilijima, nego u narodu. Narod je ono cemu nikako ne znas kako da dohakas, moj si ga ti najsjeverniji konjusaru!!! Al kad znate kako je, sto stalno zahebavate narod, manite ih, nek si biraju koga hoce. samo nek se ne tuku, zar ne?
-Dragi Bosnjaci,Srbi,Hrvati, Evropa nece da vas shvati, zato pocnite piti do zore, posle toga pravo na izbore, kog cete birati nama je svejedno, jer vase stranke su samo jedno, Balkansko govno jadno i bjedno.- Bivsi okupator Austrougarac-Incko
jos se samo konjovodci dobro snalaze tu, gazde ih dobro placaju!!!
Kako imate vise strpljenja, dragi konjusaru najsjevernijih konjusnica!!! konjusnica ti prokisnjava, moras mijenjati krov, a konji se pretvorili u rage, nisu vise za elitne trke, samo za strapac!!!
U Bosni nisu izgubljene samo 4 godine, ovde tek treba da se izgube jos 444 godine.
nedavno gledam na tv dogadjanja za izgradnje berlinskog zida!!! isto to se moze uporediti sa granicama unutar bivse jugoslavije, kad su rodjaci i prijatelji nasilno razdvojeni granicama, padace vam zidovi jednog dana kao berlinski!!!
18 zadnjih godina su izgubljene godine, jedini svijetli period istorije tih prostora je titin period, vise je uradio za dvije decenije nego svi vi za dvadeset i dvije!!! malo primjera iz blize okoline, ne moras odmah u juznu afriku i danke deutschlæand. a kako i titu da navedes klao primjer, kad se prvo dijeli jugoslavija po nacionalnim savovima od strane vas, pa bi sad suprotno. neprirodno i nasilno, brate. svi znamo da je bih jugoslavija u malom. i sad nekom pricati pricu o nelsonu mandeli i sl. ama...i taj je proveo ko zna koliko godina u zatvoru, opet zbog vasih kolonista i bjelaca, nije zbog moje babe pokojne!!!
Napokon pametno zboris... mozda otvori oci nacionalistima Sad vi glasajte opet ISTO kao prosle godine.. ofce jedne :D Ne gledajte f**** rat i proslost nego buducnost! :D
Sa ovim je sve rečeno dragi sugrađani . Izađite i glasajte da bi makli ove vlastodržce i nesposobnjakoviće . P R O M J E N E ! ! !
Valentin Inzko zna, da je torpedo sdha, on takodjer zna, da je halaim i mutevelija. Valentin Inzko zna i da je torpedo prepun mladica naj, repuh,ihtijarevic,avdic samo su neki znaj, nemas da brines u mladosti je nas spas. torpedo, hadison ruleZzZZzzz... JER NAROD ZNA!
Pa kad bi mozda sankcioniso one c.e.t.n.i.k.e mozda i ne bi bile!