Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeleni ublehaši Alijini. čitajTE šta piše VLADA TK SASTAVLJENA OD SDA I SBiH UNIŠTILA TUZLANSKI KANTON Grad Tuzla nema veze sa kantonom TK-a! Jeste selendra nepismena, pa vam se mora sve objašnjavati natanane... Nije ni čudo što vam u Sarajevu trgaju plakate, treba vas sa lica zemlje istrijebiti paraziti džamijiski!
Prava slika SDP-a ,nikad s njima na zelenu granu,samo urliču i obećavaju i opet ništa.
http://www.vlastibih.com/index.php?option=com_institucije&view=institucije&Itemid=97&nvl=7&inst=6
Odje se govori o kantonu ne gradu a vlada i skupština TK je sastavljena od SDA i SBIH.
evo vam promjena SDP\'eovci .... koliko ste zabalili o toj crvenoj revoluciji niste ni znali da je ovako stanje...
Pa zar je moguce... A ne mogu da vjerujem.... Ma sigurno se salite... Pa znate li vi da je SDP u Tuzli... Kako se to moglo desiti...