Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U gradisci direktor Dodik... U Sarajevu direktorica Izetbegovic... Ne rade sterilizatori a bgm ni respiratori... A privatne klinike nicu ko gljive poslije kise!!!
Odem ja lani na pregled privatno doktorica mi nadze da nesto nije u redu , izprepadala me pravo. Daje mi odmah adresu njenoj kolegici da idem privatno da ona vidi., odem ja tamo. Napravi mi snimak al ne vidi dobro daj snimak u 3D i to uradim i naravno sve uredno platim ah gle cuda nije mi nista.
Odem u zemlju gdje zivim trenutno i sve ponovo uradim ne govoreci nista sve uredno. Odem na operaciju( nesto sasvim drugo) vec dugo cekanu zbog korone. Tako se razocaram u zdrastvo i kad uporedim haman isto kao u Sa. i shvatim da je zdrastvo svugdje isto .., mi smo samo brojevi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poslije politicara doktori su najgora korumpirana stoka
Ovaj Dodik kao i Vučić u Srbiji sve znaju.
Vazno je da rade crne limuzine
Yebali bi dan kad ste se zaposlili tu da je to moje dijete..
Sterilizator pokvaren? Mislim, svaki Kommentar je suvišan! Doveli ste BiH do stanja kamenog doba.
Redovna kontrola ispravnosti aparata-Prijava neispravnih-Osigurana zamjena? Ako shit hits the fan nek se kuhaju u vreloj vodi ili pod neki plamen, nemojte samo luk u carapu
Nema veze, otvoren je Islamski centar, de nek hodža prouči nešto protiv bakterija.
Nije to islamski centar. To je zgrada rijaseta IZ gdje ce se obavljati administrativni poslovi IZ. Islamski centar je nesto sasvim drugo i da mozes naci tu hodzu al ovom bebocama moze pomoci samo doktor u toj struci.
Treba vas sve smjeniti, jadne bebice.
Pa j...m im sve. U zatvor odma sa njima.
ukopat odgovorne, pa se vise nece desavat
Pa hoće li biti suspendiran, krivično gonjen ..hoće li odšteta biti isplaćena porodicama?
Prema informacijama ATV-a bebe su dobile sepsu jer sterilizator nije radio. ---- Kakav sterilizator? Ako to staro cudo (suha sterilizacija na struju) nije radilo sta je sa centralnom sterilizacijojm? Zar se te makaze za sjecenje pupcane vrbce nisu mogle sterilisati u centralnoj sterilizaciji nego jedne te iste brisali i koristili kod svakog djeteta. Ovo je za tuzilastva da nije u Dodikovoj vlasti💀💀💀💀
mauritanija
To je taj ERES o kom mile priča.
Sve je uredu sve je pod kontrolom stanje je i vise nego zadovoljavajuce u regionu smo najbolji et toliko