Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte vi ovdje sta god hocete prema svom nahodjenju, ali cinjenica je da je reis svijetski covjek, jedini koji drzi govore u Davosu :). Prema tome, suski haustorske price. Reise, svaka cast, vise si uradio za muslimane nego bilo koji BiH politicar!
CIRKUS
Svaka cast primitivnom resisu. Koja naivna politizacija vjera na balkanu. Dovoljno jaka da ce vam se cijeli svijet smijati barem sto godina nakon ove hodzine posjete. Hahhaha
Aferim Reisu. Svaka cast, zaista
haha, ... ovo samo idiot moze reci
mashaAllah,ovo je pravi vodja
Svi koji opstimo isti \"razumljivi\" jezik, ujedinimo se. Da nas ne ismejava citava Evropa i svet.
svaka cas Cericu nasem pravom vodzi , tako se cuvaju Bosnjaci samo na ovakav nacin vise nam se nece ponoviti genocid ,
A ja kazem Avdi Ganicu, mome jaranu, ajde Avdaga,pored ove rakijice,skini s tavana i onu svoju slaninicu sto cuvas za specijalne prilikepa da malo zamezimo. Ummete moj,kako je to dobro bilo sinoc. Malo se pilo i mezilo,a sluzila nas Avdina kcerkica Ajsa, prava curica , sad ce ubrzo i u skolu krenuti, dobro dijete. Sto se tice ovog reisa iz Beograda...ma to je jedan lopov sto ga postavile ove srbijanske tajne sluzbe da nas zavade i razjedine... Ovde i nije tako lose, ja cu sutra nazad za sarajevo pa cu vam sve detaljnije ispricati u Avazu kako je bilo i sta je bilo na stolu.
hvala braco moja, hvala vam moj ummete na podrsci. Evo vam se javljam iz Novog Pazara,iz jedne buregdzinice koju drzi moj jaran Avdo Ganic. Burek je dobar,boza ladna, kahva nije ko ona nasa bosanska ali dobro je. A ovo sto sam ja izjavio...ma to ne obracajte paznju na to...sinoc smo malo poslije velicanstvenog skupa ostali malo kasnije pa se malo i cugnulo, muftija Pazarski iznio neku dobru sljivovicu, aa dobraa pece po stomaku, da insan izludi...jah...pa mi danas malo mutno u glavi..ne znam sta pricam
reisu svaka cast
Da pojasnim malo pojedincima koji ne da nisu upuceni, nego nemaju pojma ni ko je reis ni gdje je Sandzak : Reis je rekao u Tutinu da su prava muslimana ugrozena. U tutinu je na vlasti politicka partija koja je za onog beogradskog Reisa, pa su zato i zabranili skup na trgu, a policija je obezbedjivala njih i sve u dzamiji. Ali, kada je vidio u ostalim gradovima, kakvo je stanje, rekao je da prava muslimana nisu ugrozena, jer u tim gradovima nije bilo zabrana i nije bilo zvizduka jer tamo ne vlada ona stranka iz Tutina. E sad, kome i dalje nije jasno......nek ide da se lijeci.
@sad Pročitao sam cijeli tekst, e sad on mora pojašnjavati ranije izjave to govori koliko je bio jasan ili nejasan, reis se malo zaletio.
99 % onih iz RS-a koji pisu ovdje su osobe koje neznaju sta bi vise sa sobom radili, sjede u nekoj stali i samo laju. 99 % bosnajako koji klevete svoje bosnjake, to smiju reci samo ovdje i nigdje vise. Doklee viseeee ..... Sarajevo-x ...... bojkot vama dok ne zabranite ovakve komentare.
reis Ceric 20.05.2009. u 21:15 Mi smo muslimani Turci. Ali smo i Bosnjaci. Zapravo smo Bosanci. Ne,ne mi smo ipak malo vise Turci, iako smo Bosanci , sto ne znaci da nismo i Bosnjaci. Neki od nas su i muslimani dok su drugi Muslimani. Najvaznije je da znamo ko smo i sta smo - a to je Bosnjaci. Zapravo smo Turci. A pomalo i Bosanci. Ili smo ono samo muslimani? Ili Bosnjaci Turci ? ***** jes vala, reise svaka cast!