Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drug, gdje nabavljaš tripove?
UN=NATO=USA=Izrael=TERORIZAM !!!
Palestina jedno od najbolnijih pitanja... Možda jeste, ali religija generalno nema rješenja protiv najbolnijih pitanja koje se tiču današnjeg čovjeka i društva. Šta je npr. sa sveprisutnim društvenim elitizmom? U svakoj državi danas postoji jedan \"elitni\" sloj bogataša koji super žive, dok 95% ostatka živi od plate do plate, maštajući o socijalnoj sigurnosti kakvu ovi prvi uživaju. Ni komunizam, ni kapitalizam, ni arapski svijet, niko nije rješio taj problem, niti se rješenje nagovještava. Među narod se bacaju koske, prepiru se oko gluposti, a oni uživaju.
Seric je najveci manipulator na Balkanu. Nekadasnji agent UDBE, pod kodnim imenom \"VEZIR\", manipulise balkanskim muslimanima i gura ih na ZRTVENIK ILUMINATA...... RELGIJA JE NAJVECE ZLO NA PLANETI I NJOME ILUMINATI (REPTILI) UPRAVLJAJU COJECANSTVOM, A JEDAN OD REPTILA (DODUSE SLUGA-REPTIL) JE I SERIC...Da bi covjek dozivio slobodu prvo cega se mora rijesiti je RELIGIJA..
Srbi su fasistoidna i teroristicka ideologija agresije i fasizma...!!! Bosna i Hercegovina je u kandzama srpskog terorizma i terore...!!!
Opet se krme petlja u politiku. Samo da mu je bit na tv...
jesi li ih zvao na telefon ili si ih kontaktirao pute a.dz.s
palestinsko-izraelski konflikt? pa jel ti znaš šta značin riječ konflikt? može li se holokaust nazvati jevrejsko-nacistički konflikt?