Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ceric i pametnih... a vjerujem da zna o krscanstvu vise nego prosjecni krscanin
unmibih , ne budi glup
Aferim! :) Lijepo je ovo rekao - vidi se da čita Klix jer je prepisao moj jutrošnji komentar!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka čast Ceriću...pametno zboriš i kao građanka sarajeva ponosna sam na tvoju izjavu, opisao si tačno i moja osjećanja i dožvljaj ovog događaja !!!!!
Joj Cericu koja si ti budala.
Neko iz SDA postavio letvu jer im po jedna svima u glavi fali, napisite na njoj jos Bakir Banderas
To Cerke kralju, pravi si političar :-D
čovjek je fakat sve ove godine radio pogrešan posao, ubio se za političara.
Demagogija
Sve što će se nadalje dešavati oko ovog inat krsta ide na dušu i poštenje međunarodne zajednice i OHR-a naravno. Zapamtite - ona Džukela iz Hrasnice je potpalio fitilj! Dukiću sudiće ti se i na ovom i na onom svijetu! Prvo na ovom. Što krst nisi postavio uz pompu - već noću kao kukavica jaje! A sada će se pokazati i kako si u ratu prokazivao pojedince i grupe iz tvoga naroda!
Definitivno ovo prelazi svaku mjeru. Razumljivo je da zelis da kupis poene ali ne znas. Htio bi na obje strane, ne zelis nikoga uvrijediti, ne moze i tamo i ovamo... Radoncic, tvoj drug radi isto, ista skola !
( ponavljam )...i gotovo... ekonomija i prica o njoj je u drugom planu, sad cemo raspravljati i kampanju praviti na krstu ! ovo je dogovor sve tri strane ! sace im puna usta biti jedni drugih !
Ovaj je takav vjerski fanatik da bi se odlicno snasao u Kabulu. Talibani bi ga prihvatili ko rod rodjeni. U prevodu bi to znacilo ovo. "Krstovi su inace divni i krasni, ali mi smo veoma osjetljivi i ovaj bas provocira. Nelagodno se osjecamo. Mi bi htjeli da odredimo gdje se mogu ili ne mogu stavljati krstovi, jer nas vrijedjaju i podsjecaju na nase stradanje. Cetiri godine smo ratovali protiv krstova i sad nam je svaki trn u oku. Zar bas mora da se obiljezi mjesto stradanja 6500 Srba iz Sarajeva? Ako mora, sto bas tako? Ako bas tako, sto bas tu? Svi dobro znamo da je Bosna islamska zemlja i ovih 4500 dzamija u Sarajevu to najbolje dokazuju. U marketinske svrhe koristimo poneku crkvicu tu i tamo. Cak i sinagogu imamo. " Najbolji pokazatelj kuda Bosna ide, upravo je kandidatura ovog covjeka za predsjednika i cinjenica da to svi prihvataju kao nesto normalno. Treba ga izabrati za predsjednika i dalje pricati kako je Bosna normalna, gradjanska, evropska drzava.
de ne rise
Ma vlast u Sarajevu nemoze da se odbrani od pasa lutalica kako bi odbranila grad.
Pse lutalice mora vlas ukloniti jer ako ih gradjani uklone onda je to krsenje zakona, a VLADA ne mora braniti grad to ce da rade gradjani >D
Ovaj krst ko naručen za predizborne kampanje.
što "ko", i naručen je i zna se ko ga je naručio.
a, ko je ovaj lik, koga i šta on to predstavlja u "saopćenju za javnost"?!
Ahahahahahaaha, ahhahahaahah, šta bismo mi bez krsta i džamije u ovoj Bosni??? O čemu bismo žustro diskutovali???
HOČEMO POLUMJESEC I ZVIJEZDU IZNAD BANJA LUKE I MOSTARA KAO SPOMENIK SVIM MUSLIMANSKIM ZRTVAMA , KADA MOZE KRST MOZE I POLUMJESEC ... NAPRAVIT CEMO GA DA SE VIDI IZ SVEMIRA KADA TJERATE INAT VIDJET CETE STA JE INAT !
Mjesec i zvijezdu bola ionako imaš na nebu, kud ćeš više od toga. Uostalom, križ ti ne bi trebao bosti oči ako tvrdiš da si porijeklom dobri Bošnjanin jer križ je itekako ljubljen i obljubljen simbol povijesti ove zemlje. Dapače, ljiljan kao drugi najvažniji vjerski simbol kršćanstva i cvijet sv. Ante nije bez razloga u grbu Kotromanića. Ja se uopće ne bih toliko uznemiravao - možda Srbi ovim križem žele staviti točku na jedno mučno razdoblje naše zajedničke povijesti, te pokopati žrtve na svim stranama i okrenuti novu stranicu sretnije povijesti. Sarajevo je grad-mučenik, u to nema nikakve sumnje, ali ako je istina da je u Sarajevu likvidirano nekoliko tisuca Srba, hajdemo provjeriti te navode, pa ako Srbi lažu, onda mirne duše možemo zatražiti uklanjanje križa kao nečega što je postavljeno iz inata, kao provokacija. Dok to ne raščistimo, poštujem volju Srba da odaju počast svojim civilnim žrtvama u Sarajevu koji je zasigurno bilo, ali ne znam da li je točno to što govore. Istražimo!
Dajte nama normalnim treci entitet,a ovu stoku u torove sto dezuraju na portalima cijeli dan i pisu gluposti,ko ne postuje tudju vjeru,ne moze ni svoju postovati.Najvise dogadjaja pred izbore kao i uvijek, tuga .