Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je vala i ove neko poglegledao kad nece ovi nasi parlamentarci i tajkuni. Ima i žabara ljudi
PI.DA VAM M... DA VAM ALJE NIJE MILOSEVIC BI NAS PRCIO ZVALI BI SE SRBIJA JAO BOSNO STA ZIVI U TEBI NEMA NAMA POMOCI .. UDRITE PO CRVENOM PRSTICU !!
Poklonu se ne gleda u tastaturu...
Stvarno mi je drago ako će to služiti toj djeci, ali pomisao da će taj automobil ipak neko za neke druge potrebe koristiti ....Svi smo svjedoci da se to kod nas već dešavalo...Razmislite prije neko kliknete dislike :p
Svaka cast. Kad smo fukare, cekacemo donacije. Hvala ti SDA na "sadaka" politici. Umjesto da se odmah odvoji za ove ljude, oni cekaju na donacije. Muka da ti dodje. Ali hvala italijanima :)
Aljo likes this sadaka thing.
Sadaka je patent svetog Alje. On je nju podijelio na Caritas i klasicne donacije. Elem hajra ima i od jednog i drugog samo zavisi sta ko voli. Naravno zaboravio sam i sergiju navesti jer i to nas narod voli. Daj mu, samo da ne radi. Ako treba kukace cijeli dan. Hvala SDA sto nas je naucila da pruzamo ruku. Alija - volim te !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Više vrijedi jedan logoped koji im nedostaje, od svih ovih sredstava...
svaka cast na donaciji, znam da se poklonu ne gleda u zube ali koja im je ovo firma sklepala racunare koji su sareni ko bozicno drvce u najmanju ruku k'o da su iz furde sklapani... ono da znam da se ne zaejbem i ne narucim nesto od njih...
btw. koliko od vas je spremno da napravimo akciju i svaki mjesec izdvoji 5 KM te da se svaki mjesec donacija uruci drugoj ustanovi tipa vladimir nazor, djecijeg doma bjelave, doma pazaric, doma bakovic... eto klix neka otvori transparentan racun da se moze vidjeti koliko je para leglo i kome su pare uplacene...
kad je konkretna akcija nigdje nikog, a da je naprdjivat mogli bi do prekosutra...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast. Ovoj djeci treba pružiti svu moguću potporu. Tužno je da se ne vodi više računa o ustanovama kao što je ova.