Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on kriv sto doticna "dama" nije imala kartu
Kriv je sto je seljacina, mogao je to i drugacije rijesiti.
Znaci, karte nam nisu potrebne! Odlicno. Nikad je vise necu kupiti!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Osta čovjek bez posla zbog ovih fufica :/
Bijase jako dobar kondukter i covjek. Mnogi su se provozali besplatno. Da ga je zamolila ili nekako sutjela, drugacije bi prosla... A ne onako ---
Ovi vozaci/kondukteri sve sandzaklija do sandzaklije...
I vratiše čovjeka na posao :-)
uz tebe smo mali sto si je gurnuo samo naprijed
podrska momku sto je gurnuo ekipa iz breze pozrav
Izgubi covjek posao zbog papanki.
Treba njih zitgu, mi kupujemo karte, a one bi dzaba, e k***c!
Treba njih zitgu, mi kupujemo karte, a one bi dzaba, e k***c!
Treba njih zitgu, mi kupujemo karte, a one bi dzaba, e k***c!
"AJ AL JE FRAJER PUČE,HODI VAM MOMAK " ??? u pitanju je ženska osoba,pukni jačeg nekog,ha?
Treba čovjeka tj..konduktera vratiti na posao..Znate li koliko puta na dan on ide na relaciji Sarajevo -Breza....Vidi se da su djevojke jako nekulturne.....kad može da pljune čovjeka i da ga gura....Ja sam Iz Breze i znam kakav je čovjek.....ljubazan....čak se trudi da svakom putniku nađe mijesto......ako djevojke nisu imale para,mogle su fino zamoliti da ih pusti...sigurno bi to učinio.......VRATITE ČOVJEKA NA POSAO..........
@hemera E jesi poglup ili poglupa čudo jedno.
Šta je, sad vam ni Centrotrans ne valja ???
Kondukter nije uopste kriv, vozim se dvije godine i cesto ga vidjam, nikakvih neprijatnosti nije bilo sa njim. Covjek je samo radio svoj posao, jedina mu je greska sto nije zaustavio autobus i pozvao policiju. Bolje da ste suspendovali onog malog debelog sto je prosle godine cesto vozio za Vares, znao sam cekati pola sata vise samo da ne idem sa njim.
konduktera treba ostraniti sa posla i ako je imao problem zna li on da postoji policija
JEBEM VAM SVE, KAD NE PLACATE KARTE, SELJANKA MISLI ONO GRAS PA SE HOCE VOZIKAT BESPLATNO!! VELIKA PODRŠKA ZA EŠREFA!! AKO BOG DA VRACAS SE TI BRZO NA POSAO!