Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za cetrotrans. a gras ce za 1. maj izbacivat jadne ljude sto nemaju para za kartu
Svaka im čast :) Nego pitanje: smijem li janje unjeti u bus?
svaka cast
@hamo kretenu sta mislis sto su kupili 5 autobusa i kupuju jos upravo zato da bi poboljsali i ispravili greske na koje se ti zalis A gras je prica za sebe :P
Kad vidim izblajhane k.uravice sa plastičnim noktima kako pizde po tramvajima kako nemaju kOrtu...povraća mi se po njima.
ovaj centrotrans je uzas obicni...sinoc sam se vracao kuci i nas je u autobusu koji prima 50 ljudi, bilo sigurno 70, pa vi recite jel to normalno! U redu bolji su od GRAS-a, ali hvaliti se da su kupili 5 novih autobusa, a nisu ni sistem uvezali kako treba, jer su na jedno sjedista izdavali duple karte. Veliki minus
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_126940867381876&ap=1
SVAKA CAST !
RESPECT I SVAKA ČAST ZA OVU GESTU MAMU IM ŠOŠONSKU GRASOVU.
-Pitajte ko ce Centrotransu platiti za tu uslugu vama,Jaaaao raja jeste jeftini ,nemojte zainat,timecete im reci da nesto znate da niste toliki Levati.
jel dodže i meso neko uz ovo, još mi samo to fali da se fino provedem za dan ROštiLJa i pive
hahahahaha prvih 10-ak komentara imaju po jedan negativni glas. neki a da no grasovac uzeešee im poosoo
LEGENDE!:)
Ovaj na slici Neoplan sad je ja mislim propo ko žeton. Ova slika je iz 2007 ja mislim, ako ne i još starija ;)
a jel može za sva 3 dana praznika..kako cemo bolan da se vratimo?
\"ocel koji za Jahorinu???
svaka cast respect !! doce ljudi sastrane svega samo treba jos da ih peglaju revizori .. e-bote za novu godinu dosle cure neke ovdje hem im kaznu naplatio revizor glupi grasov radi jedne stanice haj dobro to jos im mobitele opusu u tramvaju eto ti grasa i standarda..