Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radim u centrotransu od 97 godine i imam podatke da nije optusten ni jedan radnik
Draga moja Majo, da ti je 44 god i da imas bolesnu kicmu kao ja - jer nikad, nikad nisam sjedila u javnom prevozu - znala bi o cemu govorim. Meni je dosta Grasovog terora!
Grasovci ba popustite s tom pricom kako ste krenuli na bolje idite vozite tramvaje nije ovaj hintranet za vaske:) jedino tako cete na bolje ici:)
Kakvi su ovo ovoliki trolovi, isti komentari u krug:) hahaah
U Grasu se bore za opstanak i treba tako.Otjerali su većini lopova i sa novim direktorom je krenulo na bolje.Centrotrans se nadao da ćer propasti al pošto imaju informaciju da je grasu krenulao na bolje udri bato.I vi bi dragi moji sugrađani da Gras propadne ,a da prođe interes pojedinaca iz centrotransa. U Centrotransu radnici nisu zadovoljni ali šute i ziva je istina da bi sutra svi rado prešli u gras.Vozači iz G. i C. zajedno kafenišu i u odličnim su odnosima tako da se sve ovo zna kako je i sta je.Gras će opstati i biti bolji samo tr4ba vremena ..
majo svak čast ovi naši građani se stide grasa,a treba ih podržati.Nisu oni krivi za ovu situaciju.Ja ih podržavam,upravo jer sam sarajlija.Kakvi god da su oni su naši.Rado se sjećam zelenih tamvaja,a ni ovi nisu loši kakvi smo mi.Majo srdačan pozdrav.
Draga moja sarajko, sta da ti kazem ,osim da niti jedan sarajlija koji po čitav dan ispija kafice u ferhadiji i mahala prolaznike, ne bi sjeo na mjesto vozača Grasa.Oni bi neko \"pismenije\"radno mjesto:).A ja svako jutro u tramvaju slušam male papanke,masne kose i golih trbuha koja pjevuši turbo folk uz svoj mob...i još nešto moji roditelji sarajlije:) su me učili da nikada ne sjedim u javnom prijevozu,tako da mi nije to problem.Meni su problem smrdljivi i nekulturni papci koji prave gužve na vratima,al ipak mene moj Gras (130 godina tradicije) preveze od tačke A do tačke B.:)Grasovci ne dajte se!!!!
300 radnika je poslano na čekanje iz centrotransa.Istina je da centrotrans propada,a gras je krenuo na bolje i postoji projekat kaoi novac za obnovu gradskog prijevoza centrotrans ima sve te informacije i zato sve ovo.U centrotrans je još veći šljm nego u grasu.Istina je da je puno kriminalaca kji su odležali svoje i gras ih nije hjeo zaposliti.Mnogi iz centrotrnsa bi rado prešli u gras!!!!treba pitati radnike,ako smiju reći...
Da Majo - nikad vise papaka kao sada u GRAS-u! Trebamo i hoćemo konkurenciju - hoću da kad platim kartu - imam prevoz koji je udoban i mogućnost da sjednem, a ne kao sasusena sardina (pogotovo ljeti) dolazim kuci iz \"grada\". Toliko o papcima, jos kad ti vozaci pocnu pustati cajke u javnom gradskom prevozu - eha-haj!!! Nigdje kraja mojoj sreci!!! Atak na sve organe i cula!
Centrotrans je poslao ljude na čekanje.Ne uplaćuju ljudima doprinose.a s druge strane,ti ljudi su kriminalci koje je gras otpustio.I zato ako ne znate ne lupajte.Centrotrans ako ne uđe u grad ove godine propada.I to je opet lični interes.Gras kakav god bolji je sigurno,a to će vrijeme pokazati.Podržavam Gras!!!!
Papci u sela se vratite pa bojkotujte.Gras je firma sa tradicijom i opstaće! Nikad veći šljam u javnom prijevozu nije bio kao sad poslije rata.Papčina gdje god makneš.I šta vi papci očekujete???Hoćete bolji prijevoz hahah.Pa ovo je za vas švicaaaa:)
dod je za sve kriv , celo , hare and co. nisu ba na vlasti u sarajvu,dodo to sve preko sandza sredjuje belaje..
Gdje prestaje logika pocinje BiH.......i mi cemo kao u Evropu a 6 godina nisu u stanju da rjese 3 linije i da sprovedu odluku Vrhovnog suda....
asdasd, upravo tako, i ja idem pješke već 2 mjeseca (10 km ukupno-kuća-kancelarija, al nije mi teško)
ovo smo mi gradjani krivi....treba bojkotovat gras u potpunosti.......ja sam se vec odlucio na to i vise ne putujem sa grasom idem pjesice