Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno su svi dosadašnji izbori bili namješteni jer je malo biračko tijelo i moguće je izbornim inženjeringom manipulisati rezultatima i stvarati sliku regularnih izbora.
Bravo!! U Bosanskoj Krupi nisu glasali građani već članovi biračkih odbora. Izbori poslije ovakvih malverzacija gube svaki smisao. Nakon zatvaranja biračkih mjesta, članovi biračkih odbora su uzeli listiće i popunili ih ko krizaljku!! To je javna tajna!!
izborui se moraju poništiti očito ni strani posmatrači ih nisu pozitivno ocjenili al \"mudro šute\" jer smo im kolonija
Pa NORMALNO DA CE CIK RADITI SVE STO STE NAPISALI KAD U CIK-u RADE EKSLUZIVNO GENOCIDASI I GENOCIDASICE SRBI ! Harisu Silajdzicu je taj CIK prije 2 godine UNISTIO 150 000 glasackih listica, DA TO NIJE CIK URADIO PO NAREDBI I PLANU GENOCIDNE TVOREVINE I GENOCISADASA MILORADA DODIKA DANAS BI SIGURNO GENOCIDNA TVOREVINA BILA U KANTI SMECA ! CIK u prevodu znaci CRPSKA INTERNACIONALNA KLOPKA !
\"centar za humanu politiku\" hahahahahahahahaha izgleda danas su najjeftiniji ovi iz nevladinih organizacija. pogotovo ovi UDBA-si :)))) eee koja srbijanska go*na
ma i ovaj centar sto kazes ublehasi,ali da u ciku ima neprevilnosti i da se svasta radi,to stoji.ma mislim ko i svugdje u ovoj \"drzavi\".
\'\'Centar za humanu politiku\'\' - ko su sad ovi ublehasi? Neko istureno odjeljenje UDB? Popusili ga udbasi cetopartizani pa ne valjaju izbori? More MRSH!