Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nam nije haos?! 🤣
Mora se priznati da je RS mnogo preciznija bila što se tiče unosa podataka o zaraženim. Mi baznijakeni se trebamo malo ugledati na komšije iz Republike Srpske i svima će biti bolje.
Samo zamolite Srbiju i gospodina Vučića da vam pokaže kako se to radi. Ljudi u jednom satu vakcinišu 1000 ljudi. Lično vidio. Aferim Srbijo aferim komšije aferim Vučiću
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko se odrekne klixa živit će 15 godina više
Ista misao
Ko se odekne sda zivjet ce jos duze
Ma neee treba pljuvati po KS jer pravi aplikacije i organizuje hale za masovnu vakcinaciju na vrijeme. Pravi glupani pripremaju se a nema vakcina zar ne :)
Procvjetat će sad šalterski posao - ovjeri tamo, potvrda ovamo, pečat onamo ... 🤯🤯🤯
Dosad je bilo preko vode do slobode sad je preko Drine do vakcine! Sram vas bilo!
Statistički haos sa mrtvima je vec.....🥺
Jednom nekad....
Opet skontajte sta bi da zivite u Finskoj,Danskoj,Norveskoj,sve monotono,sivo,nista se ne desava,svaki mjesec 10-15 milja plata,zdravstvo,skolstvo,sve funkcionise perfektno...ma dosadno brate,vidi nas,kad neko pita sta ima,umoris se pricajuci :D
u ovoj drzavi su svi slucajni prolaznici, jedni pljackaju i cijede sve sto se moze, a ostatak bleji
Niti cu se vakcinisati,niti me interesuje statistika.A svakako smo bez države
Korona se svakako zasniva na statistickom haosu
Srbija ce vam dati precizne podatke o vakcinisanim gradjanima BIH.
Napraviće "put pacijenta" od kreveta do groba u tri koraka.
nama je po svim statistikama, statisticki sve lose od rata djetam.
Ionako ne znate šta pišete...
Zato imaju evidenciju o broju umrlih, svaka smrt isti uzrok.
Cijelo vrijeme siluju i izivljavaju se nad statistikom i kad dodju do zacrtanog cilja onda ce reci "Eheee drug moj.Mi imamo statistiku.Sta je?!!"