Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sprdnja drugi dio
haman je i SDA opasno udarila u multikulturu ! desnica, Cedomir, fale jos samo slobo, Ratko i Radovan ... SDA, prestanite se zaje.bavati i krenite raditi posao kako se radi, multikultura je davno potrosen projekt !!!!
Super je Čedomir Lukić!
SDA ugnjetaci
hajmo čedo nado naša.... SDA demokratija SDA ljudska prava stvar niko neče pobjediti nas.... ................................................................. ˝AKO TREBA MOŽEMO I RATOVATI AL\' VLAST NEČEMO DATI ˝ STRANKA SDA ............................................................... ˝ POLA BOSNE DAMO AL\' VLAST NE DAMO ¨ STRANKA SDA ...................................................................
Istina te boli i nervira?! I treba da te te nervira, jer nikada necemo prestati pisati istinu o SDA i kadrovima te stranke.
Ovaj je nesposoban al totalno! Nije mogao upravljati ni ministarstvom stambene politike kantona Sarajevo, a kamoli ovo. Sve prepustio svojim korumpiranim pomočnicima degenericima!
popijel se sta i zamezil se sunke za bajram
Gradjevinska mafija? Mislis na Damira Hadzica? Kada se klupko odmota svi u Crnu Goru! Posto ste vi komentatori po danu? De nek neko kaze cifru pa ne zna se ko je ko? Zar nije anonimno? Ili mozda ipak nije? Hehehe
haha što im je nešto baš stalo da imaju ovog ministra !!! Jel Al shiidi ili šta već u pitanju, al će se klupko građevinske mafije odmotati moj Bakire kao i sav poganluk u zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo
Po komentarima je jasno da SDP I SBB nisu mogli sebi priustiti komentatore sa zavrsenom srednjom skolom i minimalnim nivoom obrazovanja. Dobili su 17 recenica koje trebaju ponavljati: pasterit link sa izjavom zarobljenog Tihicica, ovaj konobra, onaj konobar, nekakve izmisljene nekretnine po Sarajevu, 22 godine ovo ono. I Gebels je tako radio za Hitlera. Ponavljati lazi dok svijet ne pobudali. Napravio je privremeni rezultat ali opet nista. Sravnjeni su sa zemljom, poosudjivani i pozatvarani. HALOOOOO, otkud Radoncicu pare ljudi? Pa za njega su svi pioniri u hapanju. MORA BITI SRBIN MINISTAR PO USTAVU. Ako ga SDB jos uvijek priznaje.
molim naslezne isto tako da provjere vezu izmedju sulejmana tihica, amira zukica i semihe borovac sa vlasnikom importane centra u kojem danas tihic stanuje. njih troje dobili su nesto da isprave regulacioni plan da na mjesti planiranom za ambasade nikne trznj centar. provjerite vi nedlezni.
kako nam je sva sr.anja u zivota napravila Suljina SDA.
Placenici SDB da vam kazem nesto. Ne moze se Bosna unistiti na forumu sarajevox koliko god vi hrabro pokusavali. Neka ustavni sud presudi pa kud koji miki moji. Ako presudi kakoj e ocekivano, da je djelovanje FahZla alijanse protuzakonito onda ce se ovaj mudri dvojac vjerovatno odluciti da smjeni i Ustavni sud. Prosla je Bosna i gora s.r.anja pa ce proci i ovu veleizdaju bosnjacke stranke Sdp.
OVI SE BAS ZAJEBAVAJU I SA DRZAVOM I SA NAMA.NJIMA OVO IGRA CCC