Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva promila alkohola u krvi...a kod komsica dva promila krvi u alkoholu...
Klix evo 5 članaka piše o Čedomiru Jovanoviću, svi članci su kopirani iz Kurira a i u ovom članku navodite "kazao je neimenovani izvor". Znači sve ovo o Jovanoviću je možda laž ali bitno je da se nešto piše... Jovanović kaže da je napadnut, Klix i pojedini srpski mediji tvrde na osnovu "neimenovanih izvora" da je Jovanović pravio njesra a niko ne piše o zvaničnim izvorima i izvještajima policije. Ma bitno je da komentatori mogu pisati ružne stvari o Komšiću.
Opet 2022 biramo zeljka komsica,sviđalo se to nekome ili ne
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pijanac pijanca savjetuje.....
2022 opet biramo Komšića ,svidjelo se to nekome ili ne.Pozdrav za pokradeni Aluminij
Ujko ujku tjesi...
.... ništa ... par pivica ! 😊 .... ne morališite pretjerano , više od pola , vas komentatora cuga .... ili bi cugali , ali nemate para ! MRŠ !
nakupilo se covjeku
Pa? Pa? Je li to zabranjeno cugati? I neka se branio od majmuna, ne da na sebe, ma to je muško.
Pa šta ako je imao, je li to čovjek ne smije da pije u svoje slobodno vrijeme
I jedno 5 grama kokaina. Slobodno recite. Kada se svi drogiraju možeš i ti. Aca Lukas je za vas "političare" legenda živa. On bar ne laže: Jesam, ja sam to uzim'o ali više ne uzimam. Možda se ponekad opusti al sve svemu njega raja vole kako god okreneš. A vidi vas rodila vas majka "pojedinaca" 😂Nagudriraju se i odma seljački belaj po kafanama 😂 Beogradski sindikat je ovoga čovjeka najbolje opisala. Pjesmu mu momci posvetili. 😂 Vidi ga, pravi đanki.
Idol i najbolji Srbin za Bosnjake.
Ko se sa Sejdom druzi, zivot mu je duzi. Ko sa njime pije, dosadno mu nije.
Rekla kazala.Je li tesko nazvat covjeka i pitat?
Sa Sejdom se druzi.
Čeda legenda.
Ma samo nek hrvat ne dobije svog predstavnika. Komšiću smješi ti se pobjeda opet hehe
Sejdin drug u alkoholu,e glupi narode opet ga izaberite,sami sebi uskacete u stomak.
S kim si - takav si.
pa ko koga ovdje savjetuje
Nedaj se Cedo.