Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čedo: ti si Bosanac, zašto se ponašaš kao izdajnik! Neprocjenjivo.
dajte nam cedu eto vam dodika
bosnjakinje nemaju problem s`tim da se sa ljudima kakav je cedo oplodjavaju. ti si samo jedan mali primitivni mis kome je dodo isprao mozak. al´ jedno ti moram priznati ono sto bosnjakinja rodi bit ce bogami uzgojeno da bude ponosni BOSNJAK ko god da mu je caca :)
CEDAAA BOGGG SIIII ZA OVE OSTALE POLITICAREEE !!!!!!!!!!!!!!1
Dobrodosao brate Cedomire, da imam harem ponudio bih ti 100 bosnjakinja da oplodis.
Ovi iz RS bas citaju Klix :D, pa gdje cete bolan na Čedu, gdje ce vam duša
cica dra-za srpska krvolocna vampir straza umro dra-za od kamikaza srpskih vampira uvjek straza koja blamaza za cicu dra-za postade vampir u sred ade -cigalije oaza osta pusta srpska vrsta u gu-zici drazinog smrdljivog krsta ! HEBAO VAS SRBI SRBIN VAMPIR DRA-ZA ko i SVE SRPKINJE KOJE SM-RDE NA KILOMETAR ! Bosnjaci, cuvajte vase skupocjeno sjeme EKSLUZIVNO I JEDINO ZA BOSNJACKE DJEVE, srpkinje su jake u zavodjenju emocijama i rijecima, pogotovo s emotivnim i dobrim Bosnjanima !
nije bitno je li to ldp, sdu, nasa stranka...svi su prihvatljivi dajte samo da se rijesimo sda i sdp jer oni su imali priliku da pokazu da ne znaju. a cedo je faca mozete samo da mu budete ljubomorni, sa vasim drogeraskim pricama. on je obrazovan lijep i uspjesan covjek
bolje smrkat bijelo nego cugat ono smece od sljivovice ko dacic, ilic, nikolic i ostala bratija
Jel to neka narkomanska stranka u Tuzli????
Pa dajte mu malo bijelog da se nasmrce i podrzace koga god hocete ! Jer Ceda je to narkos-politicar ,boze mili kakva gubitnicka konbinacija !
kampanja pod nazivom\"smrkajmo zajedno\"
ko srpkinji pridje taj ziv ne ostaje, otrov je nase najvece oruzje, znamo mi to lijepo prvo rijecima namamit a poslije otrovima ZATAMANIT :-))))
Cedo puko u Srbiji pa sad se promovise u Bosni ...strava