Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako su ovi iz CCI -a transparentni neka nam iznesu sledece podatke; koliko imaju zaposlenih,kolike su im plate,iz kojih se izvora finansiraju,da li su svi prijavljeni...?
Sve to imas na njihovoj stranici !!!
http://www.cci.ba/pages/1/27/7.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema veze, zato su rezultati dobri :D
Eh i ovi se sad nasli oglasatavat pred izbore. Sto sute pi čk i ne kazu da je federacija blokirana pod pokroviteljstvom SDP-a. Federacija ne placa nikome i nista jos su pustili dzukele inspektore da uzimaju pare od privrednika a ista ta drzava nece privrednicima da plati njihove fakture. FUJ nikad vishe SDP.
Pa dobro, sad se bar donose neki korisni zakoni i krece se prema EU, za razliku od prosle vlasti...