Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i vi u CCI samo mlatite praznu slamu, znamo da ne valja, kako da izadjemo iz ovog crnjaka, imate li vi neku ideju. Uostalom i vi ste ahbabi sa raznoraznim politicarima, mojne mi price ako ne znas kako me izvuci iz ovog.
Sad će zastave koje je Svetozar danas podijelio općinama poboljšati situaciju.....živio EPP....
pa kako se nece povecavati ako radis radis za 500 km pitanje je jesu li plate redovne zatim radis 10 sati a ne placa ti se prekovremeni rad radis subotu i nedelji da li ti uplacuje zdravstveno penziono itd...moze se raditi jedan period dok mozes trpiti fizicki i psihicki u suprotnom ces puci.mislim da bi trbalo u velikoj mjeri poraditi na pravima radnika i kolektivnih ugovora radnic su obicna rupa na svirali koje niko je ebe ni 1 posto ovo se mora promjeniti .
Ovo necemo komentarisati, jeli bagro maloumna?