Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma netreba baš da doznam od Vas da je ovdje u onoj EU BiH već odavno sve štela korupcija itd, samim ulaskom u općinu, poštu, sud, policiju, zdrastvo itd., imaš očit primjer korupcije mita pozanstva štela i kozna više kojekakvih mafijskig poslova. Pitam se koliko ste u različitim institucijama nasli rodbinske veze i prezime isto i što je gore rade na takvim pozicijama da jednostavno čovjek kada bi ovamo i tražio neku zaštitu to bi bilo kadija ti sudi kadija te tuži. Obusmeni kofol za ljuska neprava su u sličnim poslovima jer jednostavno samo potvrdjuju ono stanje sud-a i neulazeči u problematiku istih očigledno poštovajući nelčjuska prava...
Ovo je više neizdržljivo. Za sve manje rada, ovi lopovi sebi redovno podižu plaću. Kako ovaj narod ovo može više da trpi. Uzeli su od nezavisne agencije Zakon o sukobu interesa da sami odlučuju o sebi da li su u sukobu interesa ili nisu! Uspjeli su progurati i sistem zatvorenih lista čime se korupcija podiže na najviši mogući nivo! Sada će svi izabrani u bilo koju instituciju države (vlada, parlament, agencije i službe), umjesto biračima koji ih biraju, direktno odgovarati šefovima stranka! Zbogom pameti! Kuda ovo vodi?!
Zasto nije CCI podnio finansijski izvjestaj parlamentu? mozda zato sto vas neka stranka finansira... neka zelena...