Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektroprivreda nije dužna ništa, u dugu su rudnici koji su posebne firme sa posebnim računima u koje se uhljebljivalo godinama da bi imali pouzdane i vjerne glasače na izborima.
pa isto je onda i sa grasom tako
pa to su temelji sda politike
Svako domaćinstvo plaća el.energiju plus održavanje...pa gdje su tolike pare???
Je li to CCI želi da naše javne dobro pređe u ruke privatnika? Zašto ne kažu koliko javna preduzeća pune budžete? Ne mogu više ove politike protiv javnog i državnog dok milijarderi lete u svemir i smiješe nam se s TV ekrana.
Pa kako to da bošnje uvijek prozivaju Rronet i Rlektroprivredi HTHB. Jadne li su bošnje i uvijek nam potvrde da smo u pravu što smo uvijek i u svemu protiv bj.
zato su plate u elektroprivredi redovne velike,nadprosjecne,a domacinstva redovno placaju racune,inace slijedi iskljucenje,,u cijoj stranackoj je mrezi el mreza..
Pa medju 2 najveca sarajevska parazitska preduzeca sa najvecim brojem imbecila i SDA / SBiH gamadi parazitske
Jbg, za vrijeme vlade 2011.-2014. Elektroprivreda je sanirala deficit Federacije, a vidi sad.
Nije dužna Elektroprivreda,.. nego rudnici.. Ti dugovi su od ranije..
Odma ih blokirat
prica mi jedna SDA dosljakinja uhljebljena u EP da je posao dobila preko pichkke
Bitno je da elektroprivreda prodaje NASE. NE HE ULOG NA SVETU NERETVU. STA JE SVETO TAJKUNIMA?
I naravno, nisu smjeli prismrditi preduzecima u republici sumskoj. Satro analiza u cijeloj BIH, satro 550 preduzeca, na kraju satro fokus bio na preduzecima FBIH. nije twcno, nego ste samo od tih preduzeca dobili podatke jadovi.
Sitnica. :D
Rudnici su pod elektroprivredom pa je zbog toga ovoliki dug...opet, ko ih je napravio...hapsiiiii
Elektroprivreda koja rudarima ne upacuje redovno staz, nego cekaju da ljudi dodju do penzije pa onda uplacuju. Gdje su pare? Zasto inspektori to dopustaju? Zasto i ostali poslodavci nemaju tu opciju naknadno uplacivanje doprinosa? Kad je bal nek’ je maskenbal. Uhljebljene kriminalne organizacije koje se sakrivaju iza drzavnog dobra. Fuj.
Rudarima rudnici trebaju uplatiti doprinose .. oni nisu radili u Elektroprivredi nego u Rudnicima.