Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodick je katastarski na sebe prepisao tvorevinu i normalno da ce hapsit i pucat na one koji se bune i koji hoce da ga skinu
To je u redu,ali ja ipak cekam da pocne hapsiti ove nase Bosnjacke politicke diletante. Od balvana zapremine 1,5 kubnih ciju sadrzinu vam ne bih bar prije rucka iznosio napravise politicara i vodju prve klase.Ma Doduk je kralj i za Bega;i Zlaju,Tihog,sve ove nase kwazipoliticare,a koji su u stvari samo malodusni,pateticni,kukavicki orjentisani slabici,bez imlo muskosti.Zaboravio sam nekako onog omanjeg bivseg politicara,nesto je bio u ministarstvu kao za bezbijednost,tako nekako,beznacajan tip,i on,kad ih Dodo lijepo postroji ispred sebe u saff,ni uhom da mrdnu!!
Treba vas hapsiti,mora reda biti....
80% srba bi podrzalo dodika da sutra uhapsi ovog smrada...izgleda da je prolupao ili je ukrao gandzu od sina :))))
Dodo= Kim Jong Un
haha to ce vas naci nesreca sto ste pocinili nesrpskom stanovnistvu sad ce te se medju sobom poubijati