Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod moze biti sokiran samo ako je neko mislio da ce se nesto drugo ispostaviti.... samo tesko nama sa ovima na vlasti a jos teze ukoliko kojim slucajem mutava opozicija dobije vlast....
I sta sad?
Nadoknaditi mmf-om,nisu valjda dzaba putovali Novalic i Zeljko u SAD
Ja samo jedva cekam narodne izbore... Da vidim na koje je nivou trenutna gradjanska svijest...
Ista meta, isto odstojanje. Tako se zadnjih godina govori za svake izbore, pa ne bude nista... Doduse, veliko je pitanje koje su razmjere izbornih krada, ali to je drugi par carapa.
"Svaka zemlja na svijetu ima svoju mafiju, samo u BiH mafija ima svoju državu" je nažalost surova istina..... Vrh svega što ima prefiks javno u ovoj zemlji je kriminalizirano .... Svakim danom je sva manje nade da su i temelji zdravi....
Da li u manjem blentitetu pratioci Velikog Baje nose teftere i bilježe njegove "zlatne"misli i sugestije
od 2004 do 2013 izneto je milijardu maraka iz biraca preko Ukio/balkan investment shema. od 2004-2006 SDS i tadasnji predsjednik RS Cavic imali su vlast i prodali su birac litvancima. sve vas treba pohapsiti i radikale na vlast.
pritišću ga al on se neće lako povuć, a i ne smije