Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek se zaduzuje sve su rasprodali a narod ne zna da je ovo put ka unistenju
Srbi su genocidni narod. To najbolje zrtve terorizma srbije i srba znaju.......Hrvati, Bosanci, Albanci, Crnogorci, Jevreji, Makedonci, Madjari, Bugari, Banatci (totalno istrijebljeni od srba) su zrtve srpskog terorizma.
Mi cemo se zaduzivati i trositi dokle se moze. Kad vise ne mogne vracamo se majci Bosni i Ercegovini. Bosanci, vala vam visoko da mozemo trosit kolko ocemo. Vi kasnije vracajte nase dugove
Bravo dragane, jedini si koji je priznao da se u srebrenici, a tako i u citavoj BiH, desio genocid nad neduznim Bošnjacima! Odmah si nakon toga odstranjen tj. \"zamijenjen\" novim \"narodu pogodnim\" četaljem! Nedaj se, doci ce i tvojih 5min., najkasnije kada smrde u rs-u skontaju da se od \"srpstva\" i nacionalizma ne moze zivjeti kao od hljeba/kruha i mlijeka i tako dignu od gladi i sruše laktašenka!
Mene samo zanima ko je toliko lud da im uopste posudjuje novac !!!! SIKTER
“Iz tog iznosa 190 miliona maraka treba da se vrati na račun posebnih namjena i vlast ih koristi za kupovinu i akviziciju obveznica prije svega firmi koje su u privatnom vlasništvu osoba bliskih vlastima, a veliki su porezni dužnici, te za davanje kredita s tog računa. To je vrhunsko licemjerje koje pokazuje u kakvom ambijentu mi živimo”, naveo je Čavić. E vala nek si reko. Da je neki Bosanac to reko, ispalo bi nacionalista.