Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cava svaka ti cast na tome
Ananas, banana, orasi i jagode, džamije, crkve i kineske pagode, planine, doline, jezera i rijeke, olovka i gumica, knjige i teke, svekrva i punica, te bijela vila ... /> pamuk, ljubičica, lan i svila, crnac i bijelac, starac i dijete, vodozemci, ribe i ptice što lete...
adtb nek ti se caca sprema za rat...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne treba vjerovati Srbima ni kada nam kazu da je mlijeko bijelo...,njih treba uvijek drzati na oku(na nisanu)...
to cim se rodi laze
Ovo je jedini normalan političar iz Srpskog entiteta, jedini je on za napredak i razvoj zemlje (ovakva kakva jeste), ostali svi gledaju kako kočiti bilo kakav razvoj. Narodu Srpskog entiteta to (napredak države) ne odgovara očito, više vole glasati za Dodika i slušati Dodikove ublehe kojim skreće pažnju sa očitog pljačkanja sopstvenog naroda.
BICE RATA KAZU SVI ALI U SNSD A MI CEMO GA PRIHVATITI
Bašš
Dodik je školovan političar i demokrata , on zna ,da se dugo može vladati ,ako se poštuje volja Srpskog naroda , ne želi da prođe kao ČAvić , prirodno želi da vlada i da ispunjava volju Srpskog naroda . zato je i ova deklaracija . i REferendum o samostalnosti Srpske će se održati onda kada budemo civilizovano i demokratsko društvo
sve odluke koje je ČAvić donosio kao predsjednik RS ,a suprotno volji Srpskog naroda ne važe , on je zbog svoje politike postao i ostao mariglinalna politička ličnost , znači ne postoje mnoge BH agencije , direkcije i institucije , sve su to samo neustavne ČAvketove izmišljotine .
To je izborna godina 2018 god pametnom dosta a narod kolko je glup ponovo ce da mu vjeruje. Rekao bi Dodikova glupost je beskrajna.
Da u RS imaju imalo stida i srama do sada bi proveli referendum o ukidanju genocidne tvorevine.
Samo postojanje Genociidije pa bila ona formalmo u sastavu formalo postojece drzave (da ova BiH je samo formalno drzava i postoji samo kao formalna drzava) BiH. bila samostalna ili dio Serbije morao bibiti dovoljan razlog za svakog normalnog u Bosni da se organizira, unisti to genocidno cudoviste i tako zastiti svoju drzavu, svoj narod i buducnost svoje djece. Ocito je da u Bosni gotovo i nema normalnih ljudi. Cjelkupno Serblje iz Bosne podrzava genocid nad Bosnjacima i genocidnu tvorevinu u Bosni. Ovaj Cavic je samo svjestan toga da jos malo treba sacekati i istovremeno raditi na podrsci odvajanja ovog genocidnog cudovista od Bosne i tako definitivno i formalno oznaciti kraj postojanja bosanske drzave. Cavic takodje svim njegovim serbskim bicem stoji iza genocida i genocidnog cudovista u Bosni kao reziltata tog genocida. Cudno je da i zvanicno Sarajevo nema nista protiv postojanja genocidnog cudovista u Bosni kao sto sutra nece imati nista protiv da se to cudoviste osamosali!
Dodik nikako ne moze da shvati da bosnjaci ovaj put ne bi bili goloruki i u tenama i ne bi uzvikivali po ulici tito tito dok ga snajper gadja kao sto je to bio slucaj 1992 godine, jednom su gresku napravili i kao kurbani su klani, toga vise nema naucilo se na greskama to treba znati i dodik i svaki drugi srbin koji ima njegovo misljenje...
Mobilisanje OSBIH sljedi nakon te odluke sa namjerom Da se zastitit ustav BIH. Patrioti Bosne naoruzavajte se na sve nacine...
Vodolija...! https://www.youtube.com/watch?v=W2WgTE9OKyg
Ma cava je isti kao dodik!
Prizivate rat,a nikada niste vidjeli osobu bez dijela tijela,narocito nekoga iz tvoje porodice.Ne znam kako mozete traziti rat,jbm vas sve u glavu,da izvinete. Ovako lijepu drzavu imate i opet bi ubijali nekoga.Mars !
Rat trazi Serblje insistiranjem na opstanku GENOCIDNOG CUDOVISTA U BOSNI!! Bosna uopce ne postoji kao drzava, a ti o jos nazivas lijepim. Znas li ti uopce sta je to drzava i pravisis li ti ikakvu razliku izmedju drzave (politicko-pravnog aparata dakle) i geografskog prostora na kome je smjestena ta drzava?? Ocito da ne pravis.
A jeste svi nasjeli u pm. Pa znate da Dodik valja gluposti, a svi se stalno palite. On nema sredstava da mu narod ne umre od gladi, a ne da odvoji Dodikland.
Čavić je Srbin koji se stidi svega što su njegovi sunarodnjaci uradili...ima čovjek bar malo morala.
Cavic se stidi onoga sto je i sam pravio i sto se nalazi na celu politicke opcije koja je organizirala i provela genocid u Bosni!!!!!!!!!!!!?????????? Koji si ti jebeni maloumni Srbalija !!!!!!!!!!!!!!!!!!