Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je vodio SDS u vrijeme kad je ova stranka otvoreno podrzavala ratne zlocince i kada joj je OHR obustavio sve racune itd, on se samo promijenio da se ulize medjunarodnoj zajednici kao sto se i Dodik ulizivao dok nije dosao na vlast !
ovaj cavic je jedini normalan politicar iz manjeg bh.entiteta
Isto je tako i kod nas...sranje i lopovluk
Sveg’ mi svijeta, nema petn’est ljeta, Kad u našoj Bosni ponosnoj I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do brodskih vrata Nije bilo Srba ni Hrvata, A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire. Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsv’jetlije blago, Naše ime ponosno i drago. (1891. u II razredu Gimnazije) - dr. Safvet beg Bašagić
...loš ti je safvet bio sa historijom :)
sta bi to????? 1891 pola bosnjaka predjose u srbe i hrvate...hmmm...znao sam da u ovoj istoriji nesto tukne ahihihihihihihhihihihiihi
Dragane Čaviću, sve što si rekao nama je poznato. Bilo bi mnogo pametnije i racionalnije, da uložiš svu tu energiju na formiranje opzicionog bloka, koji će biti pandan vladajućem režimu SNSD-a, prilika je jako blizu, opći izbori 2014. godine. P.S. S druge strane pitam se kada bi, opet ponavljam kada bi došlo do smjene režima, šta bismo mogli očekivati od tebe!?
..."meki" dodik..k'o što je zlaya meki bakir :)
Jos malo i ode diktatura Dodika
NABIJEM SVE DIKTATORE NA KURAC OSIM TITA
...tile je bio prosvijećeni vladar...taman kakav je i treb'o ovom bašibozuku od balkanskih slavena...