Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Čava!!! Najveće zlo koje nam se moglo desiti, milorad dodik , snsd, i armija kriminlaca u njemu, trebala bi akoBogda već sledeće godine u ovo vrijeme biti u tamnicama ili istražnim zatvorima! Odmah da se zaplijeni cijelokupna imovina, smrada iz laktaša i svih ostalih lopova, poput špirića, slobodana stankovica, kopanje, bude stankovica, škrbića, čađe, džombića, kusturice, milana pešuta, košarca, bobara, milovanovića, siniše dodika, igora dodika, gorana dodika, davidovića, majkića, radmanovića, i mnogi mnogih drugih...
Što mi neki dodikovac koji je uhljenljen kao poltron u državnim organima dade minus...
Proko,ja nisam dodikovac,ali Cavic nije nikakva zamjena za Dodika... On je gori!
PRIKAŽI ODGOVORE (37)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Čaviću svi ste vi genocidni, zločinački, nakaradni i izdrkani svetosavski majmuni........dok se RBiH ne oslobodi od takve paščadi nema mira ni prosperiteta
Daj janjicaru miran.
Sudac št ne uze neko nakaradno svetosavsko ime.............Sratko, Milodrag, Radojče odojče i tako
sto je babi milo to joj se i snilo. cavic je zadnji covjek koji se moze nadati vlasti u RS.
nisam za to da se Dodik smjeni jer on je jedini koji ima perspektivu da s ovakvim ponašanjem ukine tu nakaradnu krivoslavnu tvorevinu PC ,on radi odlicnu promociju te genocidne tvorevine,bolje nego ijedan Bošnjak.On radi sve kontra od onoga čemu jedna moderna Evropa tezi i to je odlicno po nas,neka svijet vidi s kakvim se barbarima zivi a ovi njihovi "demokrati" kao ovaj evo sa sliek Čavić a inace četnik i vojdova u duši su gori po nas,oni ce stanje smirit i radit na pozitivnoj promociji te krivoslavne tvorevine i onda to nimalo nije dobro.
Zivotinjo,pa Dodik je imao i ima sastanke sa politicarima kalibra Putina,Angele Merkel itd. dok se vasi drekavci (kme,kme,baznija) uglavnom sasstaju sa nekakvim pomocnicima sekretara po podrumima! Republika Srpska postaje dio Juznog toka,tako da kad god zakrecite ostajete bez plina i sjecete drvece u parku ko 93.... AHAHHA :DDDDD
proko to za snsd si u pravu...zaista se u snsd nakupilo najvise otpada....ali to su ti isti oni koji su prije 5-6 godina bili u danasnjoj opoziciji i ako se promjeni vlast oni ce samo da se vrate gdje su bili...to je tako i to se nemoze promjeniti :)))))) ..a ovo za cavica i rat...pa jes bio je na bihacu kad ih je milovanovic nafato po skolama,fakultetima i studentskim domovima gdje su se skrivali...to bar nije tajna :)))))
Demokratija u genocidnoj tvorevini je nemoguca stvar. Ne mozes pobiti, strpati u logore, opljackati i istjerati vise od pola stanovnistva i onda reci, eh sad ce da bude demokratija. Ne, to moze biti jedino tamo demoNkratija. Nije ni cudo sto onaj kramp iz Laktasa jase tamo kao despot i diktator po sistemu bivsih sovjetskih republika. Bolje ne moze i nece biti.
De balijo ti nam objasni sta je demokratija u rezervatu, uvoz raznih vehabija u mundzosa a izvoz koljaca u Siriju I Egipat.
De balijo ti nam objasni sta je demokratija u rezervatu, uvoz raznih vehabija u mundzosa a izvoz koljaca u Siriju I Egipat.
ma kakav cavic :))))))...obicna maskota u toj njihovoj opoziciji on,ivanic i bosic samo gledaju kako jedan drugog da shjebu a sva trojica skupa nemogu imati glasova koliko dodik :))))
To Čava, ove godine Dodo pada. I dolazi na SDS... cini mi se da su se promijenili od ratnih godina. I to vise od SDA. Prestali su pucati, a ova SDA nas ubija polako pljackanjem fabrika i sopstvenog naroda.
pa jesu, i sam krajisinik se protivio doceku i izjavio je da je ratni zlocinac. To je stranacki, a sto sto narod docekuje... to nema nikakve veze sa sdsom. Nego hajmo mi glasati za SDA , oni ce nama pokazati da su jos gori od ratnih zlocinaca.
Nemogu da vijerujem da se svi u RS boje dodika ko zmije,a uporno ga zaostali narod bira smijesno
isto kao i kod nas sa lozom izetbegovica. ovaj prodao pola drzave, a ovaj mali ce sad aBd da nam majku odvali. A ako je otac bio goFnar i mali je na njega. Zivi bili pa vidjeli.
daj ne bulazni bez veze....cuj narod se boji dodika :))))))) ...pa narod u rs zajedno sa dodikom pjeva pod satorima za razliku od bakira koji narodu donira grede za satore :)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U BiH narod ne mjenjana vlast, to radi MZ odnosno EU i Amerika, kao što je i do sada bilo.