Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ljubav je bol !" reče zec i siđe ježu s leđa.
Prešo u SNSD jer je tamo bolja švargla.
Još jedan nedostatak izbornog zakona,poslanik bude izabran na listi jedne stranke a po izboru more raditi šta hoće,može odmah"mijenjati dres",može napraviti doslovno licitaciju na svoj glas,pa ko daa više,idiotska odredba,čak mislim da nije ni kažnjiva,kažnjivo je vrbovanje i kupovanje zastupnika ali hajd dokaži
Ko ga je tjero da na listu stavi Dodikovog komsiju iz Laktasa,moro je znati da su imali zajednicke dilove.
Ovo se mora mijenjati pod hitno! Ako si se kandidovao ispred neke stranke, to mora biti zabetonirano za taj mandat. Ili tako, ili napusti politiku. Inace je rijec o cistoj prevari glasaca. Takvima treba zabraniti bavljenje politikom po kratkom postupku. Plus istraga, podrazumijeva se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)