Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čavara i Selimović dva svračka. Misle da je svijet njihov samo ako idu prečicom. Kako god, nemožete porušiti infrastruturu SDA. Nisam SDA, daleko sam od toga. Ali vaše neznanje u vođenju države je toliko amatersko i krajnje pokvareno da će te biti u svim istorijama BiH kao negativci. Vži i za SBB. Vanredni izbori u Crvenom Oktobru 2013 je jedini lijek za sve nas koji vas trpe. A i za vas da vam lakne u komfornoj opoziciji.
Budimir je proizvod nakaradne politike Zlatka Lagumdžije i SDP-a. Oni su pokusali kompenzirati HDZ sa HSPom i NSRZB. Da je Zlatko normalan politicar a SDP normalna demokratska stranka a ne komunistička partija nikada Budimir ne bi bio Predsjednik FBiH. SDP je partija likova koji samo znaju pšodici lijevu obrvu, praviti se frajeri i ništa drugo.
zasto ga onda imamo I zasto prima platu?
Pa valjda je normalno da dopredsjednik obavlja funkciju predsjednika u odstustvu istog... Mislim smijesno mi je sad polemizirati uopste, posebno sto se zna da ovaj jos dugo nece vidjeti svijetlo dana
Očigledno je da si pregledao sve dokaze pošto vidimda sve znaš. Pa kad je tako de da malo i mi vidimo...
Samo prolongiraju, ovi sto su i naucili samo to da rade... Remete rad i prave se pametni...
Onu maskotu niko ne moze zamijeniti...ono majka jednom rodi...Taj sto je zla sa sulejmanom naprvaio pa niko nije...
Kojom logikom... Sta se ovdje treba usaglasiti??? Zasto onda postoji zamjenik, ako ne moze obavljati funkciju predjsjednika kad on nije u mogucnosti??? Debilizam!!!