Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li Marina Pendeš podnijeti ostavku ili to spada pod majorizaciju???:))))
DUNOVIĆU-nedaj bandi lopovskoj da uništi ovo malo države što je ostalo!
Kako su god vas prcali adz i sda , sad i vi njih..ionako narod nema nista ni od jednih,al eto ovo mi dodje ko indijska serija (glupo i nikad kraja).
Ovdje se ne zna čiji je u čijoj.
ja sam ubijeđen, da je obratno, da bi svaki HDZ pulen odmah časno odstupio :d
Vidjet ćemo kada ovih dana Čavara dođe na red, Potegnut će se da se spomene sve o poštenju - pa do majorizacije! I tebi su na tragu isto kao što ste bili na tragu tvome prehodniku. Već sam mu zaboravile i ime!
Trebas ti i tvoj sef Covic radi raspirivanja medjunacionalne mrznje i uznemiravanja javnosti slikaju se sa Darijom Kordice i dajuci mu podrsku.
Inace nalagodavcem pokolja preko dvjesto bosnjaka u selu Ahmici.
shas -- brzo će se postaviti i neka zemljišna pitanja!
Hajde bola' o'stupi! - Neću, neš' mi mi reć'!