Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CCI - najveće ublehe! Fazon je da se okupe (po mogućnosti sa sličnim organizacijama) i da prde u prašinu. Šta nam je ovaj to rekao što već nismo znali?!
Znate li vi kakav je zadatak dala EU BiH politicarima ? Evo zadatka-probajte ga rijesiti ! -Dosao sluga kod cara da trazi milost.Car mu kaze-dobices milost od mene. Imam u stali 42 ovna ,ja ti ih pokljanjam pod uslovom da ih pokoljes za 7 dana, ali svakog dana da koljes neparan broj.Ako pogrijesis platices glavom. Sluga pristane i pocne posao i na kraju...,i na kraju ...sta--recite i sami, Izgubi li sluga glavu ? Naravno da izgubi ,jer je zadatak neresiv-izgubicemo i mi ne glavu ,vec i drzavu bez glave.
Da nema nacionalistickih stranaka davno bi se to rjesenje donijelo, ne bi se cekalo 5 do 12.
e bas bi ivica donio rjesenje... uzas
Najlakse je stajati sa strane i komentarisati o nekom problemi a ne pokusati ni malo ucestvovati u njemu.
Sto ne mogu ovih pesimista koji ne vjeruju u napredak BIH ka EU.