Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ce on i fahro u ćuzu više ?
Sipa je predala nadleznosti za cuvanje objekata na kantonalnu policiju i to 2010 godine. Oni po zakonu nisu ni morali odreagovat jer nije u nihovoj nadleznosti. To je to!
"Čeka" se na odredjena očitovanja, poduzimaju se "određene mjere" i tako sve nešto neodređeno u odgovoru ove osobe koja bi trebala reagirat na dopis. Mislim da bi pametno bilo "pod hitno" poduzet mjere za smjenu i ovog tipa koji očigledno je pojma nema gdje radi, šta su njegovi zadatci i sl. Tip , jadan nije kriv što je zalutao na mjesto na kojem bit ne bi trebao ???
Nikad necu zaboraviti onaj dan kada je zgrada predsjednistva gorila!
joj govana i birokratije. Kad trebate zaposliti nekog od familije i podobnih za čas se sve sedi, a kad trebate smjeniti nekog radi kriminala i nesposobnosti izmišljate procedure