Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ti vjerujemo...
ZIVIO CAMPARA I SUD. VRATILI SU NAM NADU. Rijetko odvratan tip kriminalca iz Sda bande. Dibro se sjecam 2007 kad su ljudi pricali kako je uzimao pare. I givorili niko mu nista ne moze. Sda iza njega. I Bgm trebalo je proci 16 goduna da se moja rijec tada recena potvrdi: Stici ce ga kad tad zatvor. Bukvalno 16 gidina moralo prici.
Lik za sedam godina kupio devet stanova i on priča o poštenju. Jarane neko ne može kupiti ni sobu za čitav život.
Čavka i čarapa će kad tada završiti iza rese
A ti nisi kriminalac. Od kud ti pet stanova, kuće, bijesna auta. Pošteno zaradio sa plaćom tada oko 2.000,00. Sram da te bude oštetio si državu za milione. Pokri se po ušima i vrati pokradeno. Sve koji su pokrali državu treba u hapsanu. Ima obraza da se obraća i kaže da he nevin. E jesi nevin ali u uho.
Ispada da su samo Bosnjaci delikventi i skloni krivičnim djelima, nista pohapsite onda sve ako je lakse i humanije nego onaj nacin iz 90tih sa ubijanjem i istrebljivanjem. Pa nek historija zapisuje i pored genocida i moderno ropstvo i porobljavanje naroda koji je i sam kriv jer je sebi ovo dozvolio i dopustio da ga neprijatelji i dusmani kad vec nisu mogli na mišiće dobija i ubija na lukavstvo i politički, hinjski al opet tako perfidno, beskrajno sramno, itekako drsko i bezobrazno.
Mrš u zenicu.
Ipravu si jarane. Da je ova zemlja kako treba dobio bi ti jaro najmanje cvaju.. Koliko su ostali uzeli Allah dragi zna.
hajd vodite ga vise. kenja nam od 2009. kad ce njegov zet brankovic doci na red.
Eto sad ?! Jedini posten i hrabar covjek u pravosudju , i odmah SDA pokusava ovlatiti covjeka ! Pa proslo je to vrijeme kad ste mogli kako ste htjeli ! KRAAAAAAJ !!!! 👍❤️🇧🇦
Što mišu mekinjašu ne kažeš šta je od tebe tražio Dragan Čović !!!!! Progovori ako smiješ!!!!
Kad bi bilo po pravdi i pravici najednom bi Konaković i cijeli Glavni odbor NIP-a redovne sastanke održavali u zatvoru Zenica. Čampare, Zvizdići (otac i sin),...gomile imetaka stečenih na haram način. A Konaković kao najveći demagog i manipulant ušao je u politiku samo zarad para i ćara.
Ma da, na ranu te priviti. Fuj!
Ja klosarcine nekad prije rata mjenjo devize ispred privredne banke. A sad satro ministar i to pokro drzavu za koju se borio. E da mi je znati na kojoj si liniji bio ili si povlacio. Znam da si smece e to je tacno.
Pa to je javna tajna i za cavku i za camparu. Oni su sve ove godine cuvali smrka da ne padne nego ih zeznuo interpol
bolje i da se drogira nego da svasta pusi
napravi mjesta za Novalića lopino
Dje su pare Kemale ??? Cvaju bi ja tebi dao da odlezis