Razgovarat će s Dodikom
0
Catherine Ashton sutra u Banjoj Luci
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bee Haa (Smrdine) Iz koje psihijatrijske ustanove tebe pustise? Prodil 30 - 40 godisnjak, isfrustriran zivotom u sumskoj, pacenik koji visi na Sa-x. Jadna tvoja porodica (ako je imas) s\'tobom...
Eto, Mile je opet dokazao da je CAR. Na vasu veliku zalost gospodja Aston dolazi u Banja Luku na noge predsjedniku RS-a, sud BiH ce napokon suditi Ganicu, Dudakovicu i ostalim zlocincima nad Srbima. To je i bio cilj. A vi sad placite i kukajte...
Najgori dani za BiH su davno prošli. Predeverali smo i Kraljevinu i 90-te. Jednog dana većinski narod manjeg entiteta će skontati da je izgubio manje-više sve a nije dobio ništa.
Do susreta u BLuci NEĆE DOĆI jer Eštonova neće pregovarati bez bh. zastave na zgradi Banski dvori i u DoDick-ovoj kUncelariji!
Sve ove bljuvotine koje pisu predstavnici nekih tzv.\"Srba\" bolje receno \"spek-ulanti\" ili \"cvarak-lije\",odnosno \"smrdo-cmarci\" su rezultat pokusaja ciscenja nokata na tastaturi poslije sranja,tako da samom komentaru i ne predaju posebnu paznju.
Budale kao sto su Srbi se i porazima raduju.A sto ih nazivam budalama?Pa zato sto su Srbi.Za svakog pametnog covjeka Srbin je masa govana u ljudskom obliku.
ja fkt ne kontam sta ona i njeni kreteni imaju odlucivati o drzavi iz koje nisu
prica o referendumu je najbolja stvar koju je dokik za bih uradio u zadnjih 5 godina ! uspjeo je da ujedini usa i eu u najacoj podrsci bih ikad ! uvjek sam govorio da je dodik najbolje sto se muslimanima moglo desiti . privlaci gnijev MZ na srbe , a katastrofalnom ekonomskom politikom \"prazni\" RS koja ce za krakto vrijeme postati samo ruzno sjecanje
JA SAM PRIPADNIK SKUPINE LJUDI KOJA POKUSAVA NAPRAVITI NOVU NACIJU. POCECTCI NASE NACIJE SU IZ VREMENA KAD SMO IZDALI SVOJ SRPSKI I HRVATSKI NAROD I SVOJU VJERU ZA SITAN INTERES. OD TADA NAS PRATI PODANICKI MENTALITET I PROKLETSTVO. NAJTEZE OD SVEGA JE STO ME NI PRIPADNICI TOG IZMISLJENOG NARODA NE ZELE PRIHVATITI JER SAM SRPSKO K.OPILE. MEDJUTIM NAJGORE OD SVEGA MI JE STO SAM SA MAMOM POBJEGAO U SVEDSKU ODAKLE OVO PISEM, OVDJE ME ZENE NE ZELE JER SU MI ZUBI ZELENI A GACICE ZUTE
Životami Dodik je iskopo nekog đavla. Sad će još pola godine pričati i dogovarati i pregovarati. A gdje je tu Bosna? Gdje smo mi? Lagumdžija nas zavadi sa svim komšijama, a sve silne njegove pobjede su mi nekako pirove. Pola godine devri oko federacije i sastavi nekakvu vladu sa Lijanovićem ko potpredsjednikom. Jadna nam naša majka. A Dodik će sad odgoditi referendum za pola godine, pa će se još pola godine pregovarati. A reforme? Puca im racku za reforme. Važno je uglaviti svoje ljude u Elektroprivredu koji će donositi crne aktovke u Bošnjački institut.
Ako EU zaista želi kompromis i ne želi odnos sa RS koji ide samo u jednom pravcu, gde se postavljaju uslovi koje RS mora da prihvati, onda moraju da budu spremni da prihvate da referendum sam po sebi ne krši Dejton. On je potpuno u skladu ne samo sa Dejtonom nego i demokratskim pravima svakog građanina u Evropi. EU mora da prihvati da pregovori mogu da se vode jedino posle održavanja referenduma.
pa nista. to ti je isto . vjerovao u nakog tamo gimnasticara ili u nista iti klinac
@Pametnjakovicu objasni sad kad u Bosni zive pravoslavci ,kako se vi zovete u Srbiji ?Bosnjaci ili ???
Izgleda da Dodik ima pravo ,sav svjet se pozabavio referendumom a evo i ove sad.Nesto nevalja a sta vidjet cemo valda.
Eeeee jadi jadni pa ti se ziv pojede radi kosova.
srbi ruse sve imperije ..bas kao asterix i obelix kasnije u srpskoj alternativnoj historiji: \".. onomad gospodnje 2011.-te molishe nas chitava evropa da ih ne unistimo s nashim referendumima ..znashe evropa ko je turke smlatio na kosovu polju ..otud im i strah od nas bijashe veliki ..\"
Neka si ti ateista, opet nisi srbin ako si drzavljanin Bosne i Hercegovine. Da si srbin bio bi / zivio bi u srbiji. A posto si drzavljanin Bosne i Hercegovine i zivis u Bosni i Hercegovini ti si bosanac/ bosnjak. Izvini ali to je cista cinjenica. Jedini nacin ti se mozes zvati srbinom u bosni je kao sto ja mogu bosancom u francuskoj.