Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon italije slijedi raspad bih
Posljednja šansa za formiranje vlasti u BiH? Hajde lijepo neka prođe i ta posljednja pa da se razdružujemo. :)
DA,da DAaa, OHR ui jeste nejveca KOCNICA,koja je odavno u KVARU i neda >VOZU < da se popne na BRDO,a ni da se pokrene bilo kuda dali niz ili uz BRDO,na TO su vam pojedina gospoda davnih dana ukazivali na to ali VI to nikako da svatite,a naprosto sumnjam i u Italiji,da cete to uspjeti uociti i tu Kocnicu evemunisati,popraviti (OTKOCITI) i da VOZ nastavi KA BOLjEM PUTU !!!
Dodjite u Mostar, Čapljinu, STolac ... i pogledajte kako slavimo 25. novembar. Svinje, gice, praščad vrište upravo se kolju ... Uvijek su 25. i 29. novembra bio redovito svinjocid
Lažni socijaldemokrati - SDP - su najveći problem ove države! Nacionalističke stranke tipa HDZ, SDA, SNSD bi nestale da SDP nije isto nacionalistička stranka!
Nema podjele DRZAVNE I VOJNE IMOVINE NA ENTITETE...!!! PUKNITE NEPRIJATELJI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! Hocete dijeliti TERITORIJU R BIH-e i NJENU IMOVINU.......POKUSAJTE...?!!!
BOSNA I HERCEGOVINA JE SUVERENA DRZAVA ODUVIJEK BILA HILJEDAMA GODINA PA CE I OSTATI...!!! Kome se ne svidja BiH-a u SVOJU MATICU...!!! Jedna i JEDINA Bosna i Hercegovina DRZAVA SVIH NJENIH GRADJANA, BEZ ETIKETA I ENTITETA...!!! I Dosta VISE SERBOFASIZMA, SERBOTERORiZMA, SERBONACiZMA, SERBOAGRESORA I SERBODIKTATORA...!!! SRETAN TI DAN DOMOVINO BOSNO I HERCEGOVINO...!!!
mozes ti da cuclas tu pricu o bih koliko hoces jos, ali bih postoji samo u vasim glavama, realnost je da je duboko podjeljena i vise iz dana u dan. niko do sada nije uspio natjerati dva naroda od tri da prihvate neku drzavu, pa ni vi. bih ce naravno da nastavi da zivi jos hiljadama godina...u vasim glavama.
svima sretan dan državnosti. a kome se ne svidja nek se samo izuje kad bude odlazio preko granice, jer nije nit će ikad dobit dozvolu da iznese i gram zemlje.
Pitam se dali ce biti kaznjena po zakonu o drzavnim praznicima RS ukoliko ne istaknu zastavu drzavnu, dali je to kazneno djelo koje se samo odnosi na pojedince odnosno zakon koji se odnosi na pojedince ili je zakon za sve, koliko mogu da vidim da zakon se mogu a i nemoraju primjenjivati zavisno na koga se odnose, jednakos pred zakonom nije vise ista to je pravosudje..
bih se raspada vec stotinama godina...tako su govorili i pradjedovi i prababe...pa i njihovi potomci, danas govorimo mi, sutra i nasi potomci...a bih traje li traje i nadzivi sve one koji su zivjeli siromasno u nadi da je njima sudjeno da pokopaju bih i u toj nadi umrli ne ostavivsi nista iza sebe potomcima...pametnije bi bilo svima da se ufate lopate i izgrade sebi zivot, j.e.b.o. zemlje kako se zove kad nemas sta jesti...
da eu nije k.u.r.v.a ko sto jeste, to bi se fino reklo...dogovorite se ili idete na crnu listu zemalja eu (zabranjen ulazak u eu, blokade inostranih racuna...) - ali samo osoba koji su legalno izabrani na izborima...pa da vidite kako ce se dogovoriti za 5min...ali...eu je k.u.r.v.a
Casey,duvaj ga.
Mozda da mozda ne, a ja mislim da ne jer nisu stranci ni svjesni koliko ovi domaci mogu raspravljati i koliko novaca mogu potrositi, bilo kako bilo znam sigurno da ce EU propasti i to kao EXYU jer kad analizu pogledate to je neizbjezno balon koji je pun i prepun zraka mora da explodira a to je kriza odnosno dugovanja koja je pojla sve i svjet zivi u dugovima i radja se...
Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: A kto je ta šta je ta da prostiš Gdje li je ta Odakle je Kuda je Ta Bosna Rekti A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna da prostiš jedna zemlja imade I posna i bosa da prostiš I hladna i gladna I k tomu još Da prostiš Prkosna Od Sna. SRETAN RODJENDAN JEDINA !!!