Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Englez. Ne moze se raspasti ono sto ne postoji - od 92 tzv Bosna nije postojala ni mikrosekundu kao suverena drzava, RBIH se raspala sa Dejtonom a sada je protektorat i ambasadokratija.
A, kad propane....ko ce BiH otkupiti?
He he, čuj nekoliko dana rok. :) Vrankiću, odi na skijanje negdje tjedan-dva, nek propada tamnica naroda. :)
DIGNIMO SE PROTIV STANJA U DRŽAVI, VRIJEME JE ZA PROMJENE!!
eh sta napravise od onakve drzave Jugoslavije, da sad svaki stranac moze da soli pamet ko kakvoj koloniji. Al opet vecina je tako birala, tako vam i treba!
@sabinna_ba A dokazi kazu da se srbija raspada, a da se bosna ni mrvice nije raspala niti ce da se raspadne......
Bosna je brod koji tone kojem nema spasa... :(
Pa to se omaklo jarane ,nego nespo kafu i jarane ,ovo će ti se svidjeti...
Tako si reko i za prošli put ,pa si me zavrno za pare.
Para NEMA ,more bit bidne ,a more bit nebidne ,ali PARA NEMA! A dragi Nigele ,jes glup pomal ispo ,pa te pare što ste investirali ,ste investirali na svoj rizik ,ha ja! Sad bi vi sa propalog tržišta svoje pare nazad? E nejde to tako jarane ,sve ima svoj rizik ,jebiga ,loša sreća ,slijedeći put budi pametniji ,ha ja ,izgubio si pare ,ali si dobio znanje. Nego ,slušaj ,aj slijedeće sedmice ponesi kilogram kafe ,i one svoje jarane iz MMF-a ,imam jedan projekat sa strane ,da šta zaradimo. Skuvat ću nam ja kafu ,da ne kažeš kako sam vazda škrt. Aj javi ,pa da znam ,aj ZDRAO ZDRAO !!
@ kiki J.e.b.e.m t.i m.a.t.e.r
ISRO SAM SE RAJA! 3 KOMADINE, TAMNO SMEĐE BOJE SA PRIMJESAMA ZELJA JER SAM ŽDERO ZELJANICU!
Boli nas sto ce se osjetit.Osjetimo mi nesto u svom analnom otvoru vec duze vrijeme od naseg dragog Mile i Čovica,mmm kako je fino,nebi to mjenjali nizasta na svijetu.zivjela baščaršja
Znaci RS nece moci posudjivati koliko je posudjivala kroz legalan nacin :) Glupi vlasi.
8. oktobra 2009. izasli smo na izbore, i glasali za promjene(citaj SDP), nakon godinu i 3 mjeseca sta imamo? Umjesto djece(nataliteta), okruzju nas pas.cad, molim Boga i druga sveta bica da autobus-tramvaj dodje na vrijeme, nezaposlenost iz svakog dana sve veca i veca, kriminal hara nasim glavnim gradom, 1/3 mandata im je prosla, sta su uradili? Sra.m te bilo, Zla.tko! A za ovog pe.dera iz VB, mogu samo reci da se historijski gledano pokazalo kome su Britanci prijatelji(spasavali ce.tni.cku vladu Jugoslavije, pomagali Sr.bima u ratu), tako da mu mogu poruciti samo da nam moze pop.us.iti, a mi cemo vratiti dug onda kada je ponovo glasam za SDP, znaci nikad! Haj sad zdravo!