Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome će on davati savjete !!!!!! Švedsko društvo su totalno uništili te je broj SAMOUBISTAVA U ŠVEDSKOJ NAJVEĆI NA SVIJETU !
Da tog dogovra nije bilo,ne bi se ove americke fukare oglasavale kako ga nije bilo.Kao kakve kurve se sada izvlace i poletile jos prije nego sto je u Hag otisao da u javnost se pravdaju
DR DABIC BI DA PREADRESIRAJU OPTUZNICU NA IME HOOLBRUK A ON DA NASTAVI SA NADRILJEKARSTVOM .
DR DABIC JE TO .
ma koga zanima, kada se jedini mi interesujemo po tom pitanju... ionako sve sto zaobilazi oficijelnu verziju za strance je \"conspiracy theory\"... tako ofirno prolazi sve, tako olahko rade sto im je qrcu cejf...
nisam ni sumnjala da će potvrditi
Oglasila se \" savjest čovječanstva\" ustvari VREĆA PRLJAVIH MASONSKIH GOVANA utjelovljena u tom kriminalcu Karlu Bildtu !
Evo i Djeda Mraz se javio i potvrdio da nije bilo dogovora izmedju Karadzica i Holbruka.