Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta predlazes @Poziv? ili je to samo ... nesto cu kazat da nebi sutio!
Mislim da sad sve postaje i jasnije zbog cega su i izbori ovako prosli, tj. zbog cega su namjesteni. Ako deteljno procitamo i intervju iz Avaza s Biltom, vidjet cemo, da podrzave srbe, i bosnjacke lidere kao Sulejmana Tihica, koji su za podjelu zemlje, to jeste za prodaju, i za zavrsavanje Milosevicevog projekta. S obzirom, da nije bilo moguce prosle godine kad je dolazio, odlucio je opet. Ipak podsjetimo se da je Karl Bilt pomogao Biljani Plavsic da izadje iz zatvora ranije. S TOGA OVAJ KOMENTAR JE POZIV SVIM PATRIOTIMA DA SE UJEDINIMO I DA NE DOZVOLIMO SAVEZU, SDA, SNSD, SDP, SDS, DA ZAVRSE ONO STO JE SRBIJA POCELA I IZVRSILA AGRESIJU I PROTJERALA NASE GRADJANE IZ ISTOCNOG DJELA, GDJE SAD UZ POMOC, ASTONOVE, DORIS PAK, KARLA BILTA , EU I POKUSAVAJU DA TO LEGALIZUJU, SVI ZA BIH, GRADJANSKU ZA SVE NARODE, BEZ OVIH KOJI SU SADA.
ovome treba zabraniti posjete sarajevu i federaciji, i ne garantovati mu sigurnost, neću da porezi i doprinosi koje plaćam idu za obezbjeđenje neprijatelja bošnjaka u vlastitoj nam zemlji !!!
Zeljko ce biti novi Mubarak a Lagumdzija novi Kurt Valdhajm
Tamo i pripada,Bildt još jedan od kvazi-diplomata koji urušava BiH od referenduma. Prosipa jeftinu svedsku pamet... Fino kod Dode ostavi lijep utisak,naci cete zajednička gledišta u to ne sumnjam..
Gdje mu je Jugoslava?
Čuj ovoga Kalimera idiota..Željko Komšić prdsjednik?? U kakvoj ti situaciji trazis jednoog predsjednika? To je za BiH nemoguca misija.. Pogledaj oko sebe i vidjet ces da taj SDP i zeljko Komsic nisu slamka spasa za ovaj narod. Da im je stalo do naroda do sad bi nasli rjesenje za formiranje vlasti.. Nemoj biti glup...
Ali mi hoćemo čitavu Bosnu, a bogami i Hercegovinu, i da svi budemo hercegovci, pardon bosanci, ondaK, može i malo sadake, a mogli bi i ove auto-puteve da nam naprave, ondaK... a ja, i da nam je Željko Komšić Predsednik.
ovo je sada potupno nova situacija za bosnu, ako nema vise OHR-a i ako EU \"preuzima\" brigu nad bosnom, a zna se stav EU-a da se ne zele mjesati u odlucivanje unutar BH, sto zanci da ce se u buducnosti pitati samo domace politicare...... kamo ovo vodi, svakom pametnom je poznato. prije ili ksnije ce bosna puci, jer je ogrman raskol medu narodima BH. Mozda nekim to zvuci lose, ali upravo su to nacela demokracije i slobode za svakog naroda i pojedinca.
Sto se uzbudjujete narode.Karl Bilt vas bolje poznaje no sto i sami sebe znate.On poznaje dusu naroda BiH,poznaje politiku svakog vodje,poznaje sve tri nacije,sve tri religije,poznaje istoriju BiH bolje od njenih istoricara poznaje Bosanske zene itd.itd..,On zasluzuje dobrodoslicu za sve gradjane BiH.On je \'\'persona non grata\'\' samo za mufljuze i lupeze, naciste i fundamentaliste.
PA DOKAD će nam ovi muljatori dolaziti i vodit ljubav s našim mozgovima... kao ne znamo ko je i šta je i ovo stvorenje i ostali \'\'stručnjaci\'\' koji nam vedre i oblače zadnjih 20 godina... NARODE STOKO... kad trpimo svi redom ovu perverziju od države
Jes\' se uzhodo, valjda nervoza zbog Assangeovih spisa, ima i njega podosta u njima. I treba ga proglasit persona non grata u Bosni, zabranit mu da se ovda vuca i lijeci svoje komplekse.
I dalje mi mrzak,corkan