Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NABAVI PUSKOMITRALJEZ PA KAD SI SLJEDECI PUT DODJU, NA DVA DIJELA IH RASTAVI.
ALLAH JE JEDAN UTOČIŠTE SVAKOM NIJE RODIO I NIJE ROĐEN I NIKO MU NIJE RAVAN A SRBI SA SVOJIM NEVJERSTVOM ČE U VJEČNI DŽEHENEM AKO SE NE POKAJU I NE PRIME ISLAM
Srbe ni prihvatanje Islama ne moze spasiti. Oni su svoje odradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja sam Hrvat,i ja osudjujem ovaj dogadjaj.Uvjek je bilo budala,i bilo ih je posvuda.Ne pdrzavam komentare tipa,treba ih pobiti,pokositi,streljati.Mislim da to ne pomaze ovoj obitelji,niti pomaze napretku drzave.Sve ce se rijesiti,pa tako i ovo.Na fin,kulturan,i civilizovan nacin.
boli te qurac ako te do sad nije prijavio neće, tako i treba takvim mangupima malo batina.
Franck1. Serem ti se na to hrhb
E moj mustafa nemozes ti bez toga imena jer krv vuce shecanje na pradjeda I krv turska je jaca od svakog vlahaluka ti se tjesi bolje ti je idi u tursku pa potrazi djeda iLi pitaj mamu ko ti je babo.
Dali islamisti imaju boravišne i radne dozvole za HRHB ?????
Policiji trebalo pola sata da prijeđe osam kilometara, jesu stigli na magarcima???
Ovo je za osudu, ali zanimljivo je da pozivaju na ubojstva i klanje isti oni komentatori koji su pisali za one ubijane starce, kako treba pobiti sve Hrvate u BiH....neće ova zemlja nikada više biti normalna
pun qurac šljama se doćepao interneta.
svaka čast, treba to sve biti medijski popraćeno, čovjeka treba pustiti da živi na miru, ali zašto se ne diže tolika medijska prašina kada se ubiju hrvatski povratnici, a evo više nema ni riječi o jozi kafadaru, kažu mafija ga ubila.. bruka i sramota. Kakvu poruku to imaju povratnici gdje je na mučki način ubijeno dvoje staraca kod kaknja? Hajde malo i o tim stvarima pričajte, niste više sarajevox, sada ste regionalni portal.
Braca, ne boj se.
Ja zivim u Modrici,prvi komsija mi musliman,super se pazimo ko i prije rata, nikakvih problema
Hajde jos koji dan da tekmaa pocne da se citav svijet smije....VAMOS ARGENTINA!!!
klikser asst pa nismo ti mi krivi sto srbija nije prosla, svi su prosli zasluzeno ;)
Postenom covjeku u ovom sistemu su svezane ruke. Zakon postoji samo za postenog covjeka. Svoje ne mozes odbraniti, na robiju ces. A njima nece nista. Poznat mi je taj osjecaj.
Policija je duzna zastititi svakog gradjanina na citavoj teritoriji BiH ,nazalost to nije tako imamo problem kako u Sumsko tako i u Hercegovini ,predizborna godina a nedo bog da se zakon uzme u svoje ruke nebi bilo dobro.Najpametnije je ostati pribran i trezven jer iznagljeni potezi nikome dobro nisu donjeli.Podrska porodici i cuvajte se,nemojte podgrijavati mrznju jer ona unistava sve dobro u ljudima.
Jesi li slucajno cuo za "Odred za likvidaciju ustasa i cetnika"? Plati brate i uzivaj!
hahahahahaha sta rece ? odred za sta :)))))
treba crvatima koju vaspitnu udarit....
@ Mustafa Mulalic Turcine garavi, psssst