Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheheheheh e fakat smjesno hehehe
HAHAHAHAHA... A sto mi ovaj lik proljepsa dan... hahahaha
he srbiiiiiiii vi neznateeeeee kolikiiiiiiii stteee odioti.....kreteni.......itd........vama je gorit ocigledno.............
Pa zar vam nije jasno da je on psihički bolestan čovjek.pogledajte mu samo facu i sve će vam biti jasno da mu je davno mjesto bilo da leži na nekoj psihijatrijskoj klinici.A i drugu mu dodi /životinji sa konzerve gulaša/ i on ima problema sa glavom odnosno ima propuh u glavi pa se liječi hahaha.
Ma ja ne znam u cemu on vidi problem. Nek se pocne zalagat za jedinstvenu i cjelovitu BiH i onda nema nista od bosnjacke drzave... hehe
Vala vi ste gori od njega, šta svako njegovo govno mora biti objavljeno na ovom portalu.
Treba ga kurcinom po celu oca mi.
VRIJEME JE STVARNO DA OVOM LIKU NABIJU LUDACKU KOSULJU I SMJESTE GA TAMO GDJE PRIPADA.
stvarno ne znam zašto Sarajevo-X mora postavljati saopštenja od svakog mogućeg glupana jednostavno ignorišite ove idiote..odmah je dan ljepši poz
Kita i Bosnjacima i Hrvatima i SrbimaBosna nece biti nicija. Samo svoja. Evo vam debela kurcina svima.
Ne kontam sto stalno postavljaju vijesti o ovom maloumniku. Sve ovo postaje malo neozbiljno. Koga zanima sta on misli i prica.
Ovom majke mi treba CT glave, cisto da provjere koliko mu je sive mase uopste ostalo nakon svih droga koje su ocigledno prosle kroz njega. Cista predizborna!
nije nas herceg novi ...nego je nase do herceg novog ..ukljucujuci igalo ;)
to ti je jarane nas fini Djuro Pucar dao. Pa su izgleda sada nasli jos neka ostrva kod HN koja nisu uknjizena kao vlasnistvo Crne Gore.
pa on je stvarno lud. moj stari skolski drug, cankovic. najstidljiviji decko u razredu, piskio se uvijek po sebi, nisu ga davali na fizicko. pa se onda okurazio i poceo drogirati i sad aje dospio u politicke vode. ja zivim u austriji i ne mogu vjerovati da je to on. pa sta prica on, ako nije mogla srbija do tokija...svasta. A znao sam mu roditelje i familiju.