Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hoće li gospon čampara objasniti zašto se isto ne traži i u mostaru?
...oba su krsta na bivšim položajima artiljertije...i jak j epolitički fron protiv "trećeg"...al mostarsi krst jednako stoji...ko tu koga j­ebe u mozak?
...e, momče, ništa od tog klasnog sukoba, prošo je taj vakat...masom se upravlja dogovorenim političkim sabotažama...ako se socijalni bnt ozbiljno primakne, bojim se i mrtvih glava, samo da se sve vrati na nacionalni kolosjek...zlo je permanentno u vrhovima političkih nacionalnih elita, mefisto je amater ispao...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
...........cijela bih je premrežena križevima, kristovima i polumjeecima i šta se desilo....ništa......dajte malo olabavite i energiju usmjerite u rješavanje onih bitnih životnih problema........
Sve što će se nadalje dešavati oko ovog inat krsta ide na dušu i poštenje međunarodne zajednice i OHR-a naravno. Zapamtite - ona Džukela iz Hrasnice je potpalio fitilj! Dukiću sudiće ti se i na ovom i na onom svijetu! Prvo na ovom. Što krst nisi postavio uz pompu - već noću kao kukavica jaje! A sada će se pokazati i kako si u ratu prokazivao pojedince i grupe iz tvoga naroda!
...valja se champari bezbolno provlačit između sarajevskih džamija (a bogme i džamijaša, da se kome ne zamjeri, gluho bilo, pa bi mogo' odletjeti sa pozicije!)...
http://forum.avaz.ba/showthread.php?3672-Tko-je-Branislav-Dukic-quot-logoras-iz-Sarajeva
Tako je Aljosa!!
Kad vi gospodine Čampara i ostala politička kompanija u BiH odete sa vlasti nikome neće smetetai ni KRSTOVI, DŽAMIJE, CRKVE, SINAGOGE itd.. Prema tome neserite više i ne pilajte mozak jadnom narodu kojima je već ispilan skoro 20 godina.
Neka Srbi postave krstove gdje god ih ima i gdje god zive, pa da znamo gdje da gadjamo sljedeci put, a ne kao 1992 da budu medju nama. Krstovi su dobra stvar.
A krst od 120 metara na brdu Hum iznad Mostara?! Zašto se ne reaguje tim povodom?!
jos nisi krenuo ? skinut ce ga neko, polako
kriz (mostarski) moze, krst (sarajevski) ne moze ?! treba srusiti obadva a ne samo jedan ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
dobro, nije baš velik... obzirom kakvu publiku, tj. vjernike ima!!
jesu vas nalozili majko mila... kad ćemo više skontati da se ovakve stvari dešavaju svake 4 godine... pa dokle više... staviš na ignore i vozdra.. ako nekome treba kriz/krst, pa neka mu ga.. valjda mu donese prosvjetljenje...
Pitaju muja sta za tebe prestavlja,ja mislim da je to velik plus BiH....
Jos jedan od sarajevskih Srba koji pokusava biti veci Bosnjak od samih Bosnjaka. Dr Commi je to davno jednom rekao.
Ok posto sam iz vukojebine, a svakako da jesam cim imam bosansko drzavljanstvo, haj' mi ti objasni koje je Aljosa i ciji je sin. I opali minus i na ovaj komentar, nemoj zaboraviti !
posaljite Nazifa Mujagica da pokupi taj krst i pravac na otpad kao staro zeljezo...
hahahaha
Kao su ste ga u Mostaru skinuli...
Tako je, samo ovaj krst ne dolici onome zbog koga je napravljen.
Gdje su sad Fahrini plenumasi da pale ovaj plus, evo od mene pare za benzin-ne mora placat Fahro pogan Gusinjska