Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da tako je.....obavljamo sve kucne poslove, i pored toga i radimo, pridonosimo, podizemo djecu, radimo sa njima zadacu, idemo na roditeljski.......sve je to u redu, ali mislim da bi trebala svaka zena koja radi otici u penziju sa pedeset godina......jer je ona trostruko vise radila od muskarca
@mirrorcic Hahahahhaahahah :)
@mirrorcic Apsolutno ste u pravu. Ludost je da muškarci i žene imaju iste uslove za peMziju. To je mogla napraviti samo SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako zena nema posao, onda naravno treba da radi kucanske poslove(isto se odnosi na muskarca koji nema posao), ali, ako i zena i muz rade, trebali bi i muz i zena da obavljaju kucanske poslove.
@DarkBoi pa trebali bi..........ali nije tako !
@DarkBoi da ali u vecini slucajeva zena mimo posla mora obavljati i poslove u kuci.
Kućni poslovi za vitkost i zdrav duh :))
Ako se uda za maminog sina kojem je mama robijala cijeli zivot, sta ocekivati. On je samo jednog roba zamjenio za drugog.
Evo ja taman sve uradio. E jesam papučar u pm xD
ali nam je zato porodica u dure
Koliko sam shvatio ovo istrazivanje temelji se samo na “rekla-kazala”. Zaustave zenu ona im zakuka i eto ga... proveli smo istrazivanje.
Unazad 30-40 godina su i muškarci i žene radili kao konji.Imali po petoro,šestoro djece,sve ih školovali,hranili,oblačili i svi bili sretni i zdraviji nego danas.A to je bilo zato što nije bilo ovakvih budalaština od medijskih istraživanja i nije se propagiralo javno.U braku je najbitnije razumijevanje,poštovanje i slaganje sa partnerom,sve ostalo se posloži samo od sebe.
E to je ona tradicionalna bosanska porodica kako je voli nazvati zastupnica Hajdarevic. To su te ljudske vrijednosti. Ovdje nije navedeno i da trpi brutalnost kad muz padne na kladionici ili se napio ko trijeska.
kad ce istrazivanje o procentualnom ucescu "mama i supruga" u koristenju fb-a i instagrama za flert u koorvaluk?
Volis muskarca, daj mu slobode, i ne sikiraj se Pomoci ce sigurno sta moze
Ne bilo im se udavat' za uhljupe.
Znači ja sam u ovih 6,2 %
93 % muškaraca na zapadu obavlja kućanske poslove....
Ono što se nekad zvalo "papučar" danas se zove "idealan muž"! 😉
@Nuraga.Kavgic Zove se insan, nuraga moj. Ako treba žena da trči za tobom i skuplja prljave gaće i čarape (između ostalog), rokni se ljudino.
Daj ba nije 1964 šta serete, pomažu i muškarci maximalno vazda žene ugrožene ovo ono bla bla bla. Kod mene u kuci je sve raspoređeno da se niko ne slomi, dogovor je majka braka... Ovog feminizma mi pun kuratz
Covjek dosao sa baustele, pekara prazna. Zeno dje je vecera, setqla se sq sestrom?. Povisip ton mrzovoljno, doslq policija