Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu “Deobe”
Hahahahahahahaha............., ja dobrog vica hahahahahahahahahaha..........., svaka čast ministre na ovom vicu hahahahahahahahahaha............................
Jeli mu zena uhapsena?
Ma, pustite čovjeka na miru! Ja gosp. Čađi potpuno vjerujem - zaokupljen vehabijskim teroristima i islamskim bojovnicima nije ni tren imao vremena da se bavinekim imenjakom Radovana Karadžića. Prioriteti su potencijalne ubice, teroristi a ne osudjene ubice na 20 godina. Kad se , čovjek, time ne bavi kako bi mogao o tome nešto znati? Budite kritičari logični!
koje subote crni Cadjo? 25 maj 2007 je bio petak.a subota dan kasnije...znamo mi da si ti znao odmah od subote,pa pred nosom ti je bio. gori si ti od tog monstruma sto si ga cuvo, ista ste g.o.vn.a svi vi.
i sad bi ko neki trebali da vjeruju Cadji ,ha-ha? a znas Cadjo dje ono ima vehabija, a Stankovic se \"krio\" u Foci 5 god. nekih 100 m od policijske stanice i zatvora ?? cudno ??? Bole unio arsenal da raznese i pobije pola Banja Luke, a Cadjo ne zna zasto i kako i zbog cega...hmmm.Cadjo, Cadjo cadjavu ti gredu, nesposobni si lazov,to nije u redu.
srbi lazu cim usta otvore tako i cadjavi
AKO zela KOZA ne zela ROG !!!! UchiTe se KAKO se hvataju ZLOCHINCI i DEMOKRATIJI A NE da bude drzavna TAJNA i trapija GHENOCID nad SREPSKIM civilima u opkoljenom SARAJEVU !!! PS. OTPOR STOKO !!!