Ministar unutrašnjih poslova RS-a
0
Čađo: MUP RS-a je spreman na borbu protiv terorizma
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste jos.. DODIK hoda slobodno! opasniji je za drzavu od Mevida
\'\'a sto da hvataju ugledne gradane. Pa ne rokaju oni po us ambassy. \'\' ROKALI BI ONI VRLO RADO, ALI NEMAJU M.U.D.A KAO MEVLID.Oni što paradiraju banja lukom imaju m.u.d.a samo da se prežderavaju gibanicom i da okreću krmad na ražnju, i da ako bi bilo kakvog rata pljačkaju belu tehniku, možda i pokojeg zarobljenog starca premlate ili zakolju ili neni odrežu prste dok joj skidaju zlatno prstenje..eto za to su oni junaci spremni...
Ministre, valjda bi trebao da znaš da je zadatak (partnerski cilj BiH u NATO) \"borba protiv terorizma\", u nadležnosti Državnog sigurnosnog organa a to je Ministartsvo sigurnosti BiH i državnih sigurnosnih institucija, a ne lokalnih policija kao što je tvoja entitetska. Tvoje je da postupaš po planovima nadležnih institucija u mejri pružanja pomoći i ništa više. Jedino ako se ne želiš postaviti iznad državnih institucija što je čest adet vas iz entiteta rs. Vrijeme je da se urazumite i zauzmete svoje mjesto koje je po ovom pitanju negdje u trećem redu!
NEKA ČAĐAVI, NEKA !!! Riješi prvo nebrojene slučajeve ubistava od Ljubiše Savića Mauzera pa do ubistva u mafijaškom stilu ispred MUP- rš.
NE BUDALESAJ MOJ ĆAĐO, MNOGO VEĆI I JAČI IGRAČI NA POLITIČKOJ SCENI TRPE GUBITKE A ON VELI DA JE SPREMAN. KAKO ĆAĐO BITI SPREMAN PROTIV NEVIDLJIVOG NEPRIJATELJA. KAKO??? PRAVA SI BUDALICA.
Pa srbi su najveci teroristi, barbari i genocidasi u Evropi, ko soli ovdje pamet o terorizmu, najveci terorista i diktator u Bosni i Hercegovini je Milorad Dodik, ko to jos nije shvatio onda je istinito glu, slijep i naivan !?
Mislite protiv cetknika!
Bosnjacka garda a i policija FBIH, spremna je da se sasvim odlucno i efikasno suprostavi ruskim spijunima, crkvenim IIedofilima, kriminalcima i ratnim zlocincima na teritoriji BIH a posebno tkz rs.
Bila bi smješna izjava ovog ministra da nije žalosna, jer MUP manjeg bh entiteta je jedino spreman za zaštitu terorista, zločinaca i genocidaša. Ja stvarno nevidim njegovu spremnost za nešto drugo. Ako griješim neka me neko ispravi.
benigni brejvici
hehehehe
Ovaj ministar smatra da su svi teroristi osim tzv rs. i eto otvoreno priziva ratne sukobe
NA K U R A C
zivela velika srbija vraticemo mi granice na banovine dobicete fildzan drzavu srbija!
Pa srbi i srbija su jedino teroristi na balkanu, nema naroda i drzave da nisu po*cinili genocide, etnicka ciscenja, ratne zlocine protiv covjecanstva, naoruzani svuda po genocidnoj tvorevini i SLOBODNO prave or.gije u sred banja luke.!!!!!! Kome li ovaj cadjo soli pamet , idi prosetaj genocidnom tvorevinom pa se bori protiv stotine hiljada srpskih terorista i srpskih bar*bara!
vi ste imali nekada JNA i policiju i sve zivo i dobro ste ih iskoristili dosta vam je i to malo mupa RS genocidni narode !!
C E T N I C I = TERORISTI SIPA STO NE HAPSITE NJIH ? NARAVNO PODRZAVAM HAPSENJE I OVIH \'NASIH\' BRADONJA, ALI PRVO OVE ČETE !!