Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo za odcjepljenje od genocidne RS i tacka!!! BiH4EVER THIS SIZE (24%) !
ovo je dokaz , da ce srbi pojesti sva ona gov*a koja su izasrali :D
Ove nebuloze od ASD i pojidinih dokazuje da ste razmazena derista kao nacija i da kao takvi niste podobni u zajednickoj drzavi.
njeka njeka sve ovo sto se desava bosnjacima je kazna za 92 nakon katastrofalne odluke da idu na referendum bez podrske ustavotvornog naroda a to su srbi sad se sve to vraca gdje ste bili onda da arlaucete onda vam je to odgovoaralo e sad nema vise mi smo se izborili za svoje a vi uzivajte u svom jadu a u nato netrebamo to nam najmanje treba naravno vi to zelite jer ste navikli biti sluge necije i pod okupacijom stranaca nista od butmira sanjajte i pravite spiskove lijepih zelja to je barem dozvoljeno pozdrav
Evo o i cetalja bilo koje vjere da istjeraju OHR ako ikako moze :) Axa, a koji smo to mi u prvoj recenici? ;) Jao, pa vi nikako da naucite da tako ne ide, pa makar Draza i posthumno primio islam...
Pa zar ne vidite da vas j...u k\'o mecka zvecku. Jedni dodju i kazu butmir nije uslov dok drugi kazu butmir pa ostalo. Nemislite valjda da su svi slijepi,ako TIHI ili HARE kazu da je to dobro,oni cine korist samo sebi licno, a narodu kako bude. Zanima me koliko su placeni od strae OHR-a da bi bili tako cvrsto na njihovoj strani, a mi treba da shvatimo dokle je OHR prisutan dogovora nece bit, jer ako se probem rijesi oni su nepotrebni. Narode ma koje vjere da smo kazimo NE OHR-u.
@Baja Djesi Baja zaceram ti do jaja.
pusi k..rac opet Bosnjake ucjenjujete ...ASD
\"\"\"
@sto li genocidasima trn u oku OHR-hoce sve neke tranformacije u korist velike srbije...znamo vas genocidasi kak disete! Nema odlaska OHR-a dok genocidna tvorevina postoji i tacka! BiH4EVER!
super sad se nemoramo zaj.e.b.a.vat sa referendumom
Onda nećemo u NATO i opet dobro. Manje više svejedno.