Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala vam sto nas hranite nacionalizmom!!! dojadila nam pasteta!!! vazi za oba entiteta, distrikte p**ke ma terine
kad će drugi nevaźeči referendum
Sve se hoće kad' se mora. 😂😂😂 🐏🐏🐏🐑🐑🐑🐓🐏🐑🐏🐏🙈🙉🙊
Sve su ovo lazi.u zakonu jasno piše da je 9.januar dan republike i tačka.Jedino ne piše da je slava i to je jedina razlika.Netačno je da u zakonu piše da nije obavezjući.
Sve su ovo lazi.u zakonu jasno piše da je 9.januar dan republike i tačka.Jedino ne piše da je slava i to je jedina razlika.Netačno je da u zakonu piše da nije obavezjući.
Eto, yeb'o vas referendum, sad se glođite između sebe ... Tko je sad izdajnik, D u d u č e ... ! ! !
uz ovakvu oporbu Dodil se ne mora brinuti
@dragon. To ide vako. Prodźo Bosnom kroz gradoooveeee,al nenadźo srcu miiiira,jedna stara uspomena osjećaje moje diraaa...u mladosti svojoj ranoj,ljubio sam ljepu mladu,to je nekad davno bilo u starome viśegradu..
sad će bošnjaci ići namjerno na posao i bošnjačkea djeca u školu iako je raspust... samo zato što nije njihov praznik... 😂
Tresla sewc solja i izadze dodick
@drinsky1. Hoćemoli zaliti to?😂
Srbovanje
I za to da narod odlući ko hoče może a ko neće nemora i viśe 1.5 mill km..Dodo skidam ti Kapu. Svaka ćast allahami.
Karalla vrana gavrana a crno obadvoje
Ovaj dodik nesto sa radara ovih dana, vidio da mu je prigustilo