Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP I SNSD, dakle Zlatko i Dodik su se dogovorili da se raspodjeli 100 miliona KM jer nemaju entiteti vise para, pa ce nama gradjanima iz dzepa uzeti! Americka ambasada je snazno osudila ovaj pokusaj! Kada se trebaju pare podjeliti SDP sve rjesava po hitnom postupku! Sramota!
Pa nermic vidis na sto smo spali...covjeku ukrali Passata u Sarajevu...valja sad svima obnovit vozni park... ev krenuli su sa tim procesom neki dan kad su Budimiru narucili Audija... daj ba ovo je Titanic koji tone...jedini nacin je odavde pobjeci i nek mu neko drugi placa poreze za njihove prohtjeve!
Pa novac ide za socijalna davanja
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
kako nece biti u burnoj borbi... sa 100 miliona se mogu bas fino pocastiti :)
Pa da, Dzaferovic se nada da se o ovome sad nece raspravljati, nego nekad kasnije (poslije izbora recimo) pa da i on moze omastiti brk po starom dobrom receptu
Srbi su najljepši narod na svijetu. Srpski muškarci su tako zgodni i muževni, a srpkinje su tako guzate i sisate, i zato ja volim Srbiju, volim naše drage guzate Srpkinje. I nemojte misliti da je slučajnost što su Brazilke i Srpkinje tako guzate, naučno je dokazano da su Brazilke ustvari pokatoličene Srpkinje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni je nejasno sta se uopste ovdije ima komentarisati i kritikovati nesto sto je normalno. Zasto da novac lezi ako se s tim novcem moze rijesiti problem, zasto da nam taj novac lezi a da nam stranci od toga novca kamate uzimaju dajuci nama taj novac kao kredit!. Mnogi kriticari i ne procitaju ono sto zele da kritikuju,Kritikuju i komentarisu eto samo da bi komentarisali, da bi pojedine politicare popljuvali, da bi drugi politicari ispali oni pravi, oni spasioci Bosne, spasioci naroda. To radi manipulatorska SDA sa svojim partnerima Hdz-om!
dabogda Vam trebalo za raka u metastazi i za lijekova svima politicarima
Čim se Džaferović počeo dizati i palamuditi onda ništa od toga
Zna se da su SDAovci pijun SNSD-a, ništa novo po tom pitanju
Citajuci ove banalne komentare, uvidjam zapravo koliko vas je vecina pogresno informisana ! Donosite zakljucke na osnovu "rekla-kazala".
Otvorena je rasprava o proceduri, a poslanik Šefik Džaferović istakao je da je problem u budućnosti kompanije Elektroprenosa BiH u koju se godinama ne ulaže. Znamo da SDA godinam sistemski unistava mnoga preduzeca.A vala najmanje ste vi ulozili u elektroprenos !!
Pare leze na racunu jer entiteti blokiraju rad Elektroprenosa i sad hoce sebi uzeti novac koji se u medjuvremenu nakupio. Sve je vrlo jednostavno - ako se entitetske vlade docepaju tih para mi necemo imasti struje! Oni ce ih potrositi, a Elektroprenos nece imati cime finansirati obnovu dalekovoda o transformatora koji se vec raspadaju. Ko ce nam biti kriv kad budemo sjedili u zimi i mraku bez struje?
rasturise komunjare drzavu do dna
Pa stvarno ne mogu da vjerujem u ovo sto citam. Neki su za to, da cuvamo pare na racunima, a ovamo imamo tolike rupe u budzetima... haha, jao koja smo mi zemlja mati mila
nije mi samo jasno zasto ovolika pompa oko elektroprienosa i novca koji je cist i koji pripada nama, sto je dogovoreno sa Eu u proceduri je da se izvrsi.A dok su ovi dizali kredite i redovno ih ne vracali, pa ih ostavili trenutnoj vlasti nikome nije smetalo!!! Sada i kada bi ova sredstva od elektroprienosa otisla na "zacepljanje budzeta" to ne bi trebalo nikome da smeta jer to znaci manje zaduzivanja a ostale isplate da nece kasniti.
Oni koji smatraju da se u Bosni ne treba dogovarati i samostalno, bez "prijatelja" sa strane, pronalaziti rješenja nasljeđenih problema su jednostavno zaostali u prošlosti! Trebaju pare da se popune rupe koje su mafijaši iz SDA-SBiH pokrali, pa je problem da se uzme ono što je naše! Naravno da se Ameri bune... oni bi da od MMF-a uzmemo!
Nama su stranci prije 10 godina nametnuli zakon po kojem mi do 2016. godine ne smijemo dirati te pare. Te pare stoje u stranim bankama, i oni nama sada posudjuju nase pare preko stend by aranzmana MMF-a. Uzimaju nam pozamasne kamate.
Nek' se banke i stranci bogate preko nasih ledja, sta fali
Tolike godine ljudi poput Dzaferovica uopste ne gledaju na buducnost kompanija, nego ih dovode do samog dna i sada su naglo dobili zelju da to promjene ... daj postajete smijesni, idete u kontru jer taj vas stav bolje izgleda za javnost.
SDP će dobiti dio koji je za federaciju...baš m zanima šta će s njima poduzeti :D
Pa vjerovatno ce dati za socijalna davanja, za milione gladnih. zar nije pogubno, da imamo pare na racunu, a da uzimamo kredite...
podržao bi ti džaferoviću ovo, samo da ti možeš raspolagati novcem!