Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od sad samo dodika gledajte na rtrs-u
ovo je najava programa do oktobra 2014.
postali?
prvo neka lopovi ukinu pretplatu pa nek raspravljaju koliko hoce, niko normalan u RS ne gleda rtrs i njihove debilne emisije i filmove iz praistorije. jel za to dajemo pare mamu im...
Ni FTV nije ništa bolja. Danas u BiH nemamo medija koji neće biti ni na jednoj političkoj strani, koji će objektivno prenositi stvari onakve kakve one zbilja i jesu.
sta mislis sta je klix pored toga sto je sredstvo za sirenje mrznje
boze sacuvaj kakva je ta rtrs televezija u sluzbi vlasti,a niko da prizna ,umjesto da se ugledaju na uglednu FTV koja je najtrasprentnija pa u dnevniku puste kako im politika uredjuje program.