Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Burek u svemiru: m.youtube.com/watch?v=HY_tPjcbAAs
klix.ba od 26.05.2013.Dvojica entuzijasta iz Sarajeva, Adnan Pašić i Emir Hašimbegović, uspjeli su poslati burek u svemir. Cijeli projekt slanja bureka u svemir inspirisan je Nadrealistima i njihovom parodijom na Star Trek. Kako je za portal Klix.ba kazao Hašimbegović, sve je krenulo iz dosade.
burek nije bh prehrambeni proizvod nego turski
Ма дај, зашто истином кварити добру причу?
Hahaha ode burek u svemir, nego to bi mogao biti problem. Sta ako se svidi svemircima pa navale na Zemlju po jos bureka. ;-)
Burek je vec odavno u svemiru.
Интернатионал цунт
Burek u svemiru !!! A jedini objekat koji se golim okom vidi iz svemira je zute boje, zvacu ga po svojoj zeni...Halida Inn :)